- Web sitesi
- www.instagram.com
ameliyat olmayı düşündün mü hiç ?sihirli değnekle falan yani
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ameliyat olmayı düşündün mü hiç ?sihirli değnekle falan yani
ameliyat oldum zayıfladım abim öldü yine yedim kilo aldımameliyat olmayı düşündün mü hiç ?
Evet çözüm değil yersen yine mide genişliyor. Bence spor , diyetisyen eşliğinde sağlam kilo verip almazsın bir daha beyin istiyorsa tabi bunu.ameliyat oldum zayıfladım abim öldü yine yedim kilo aldım
şu an açıkçası pek umursamıyorum Allahın Tanrıların budanın evrenin gezegenlerin ne kadar inanış varsa hepsinin bana gönderdiği mesaj bu yaştan sonra benden bir bok olmaz yiyip içip ölmeyi bekliyorum :d
hep başkaları için yaşamayı öğrendik kendimize faydamız yokEvet çözüm değil yersen yine mide genişliyor. Bence spor , diyetisyen eşliğinde sağlam kilo verip almazsın bir daha beyin istiyorsa tabi bunu.
saçma bir yoldan ilerliyorsun bence insan önce kendini sevmeli , kendisi için yaşamalı.hep başkaları için yaşamayı öğrendik kendimize faydamız yok
bir şeylere hevesim olsa belki bir hayalim olsa dediğin olur
bende inanç kalmadı
olumlu düşünemiyorum artık
futbol konusunu şaaapmış olmayalım da bu çocukken aileden öğrenilen bir şey 35 yaşında değiştirilmiyo :ddsaçma bir yoldan ilerliyorsun bence insan önce kendini sevmeli , kendisi için yaşamalı.
istemek önemli :=)futbol konusunu şaaapmış olmayalım da bu çocukken aileden öğrenilen bir şey 35 yaşında değiştirilmiyo :dd
zayıflayıp bir motosikletle dünyayı gezmek istiyomistemek önemli :=)
çok istememişsin demek kizayıflayıp bir motosikletle dünyayı gezmek istiyom
istedim olmadı :d