Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Beşiktaş, 2025-2026 UEFA Avrupa Ligi’nde 2. Eleme Turu’ndan itibaren Avrupa sahnesine çıkmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, yeni sezonda Avrupa'da iddialı bir başlangıç yapmayı hedefliyor. 18 Haziran 2025 Çarşamba günü saat 14:00’te (TSİ) İsviçre’nin Nyon kentinde yapılacak kura çekimiyle Beşiktaş’ın 2. Eleme Turu’ndaki rakibi belli olacak. Süper Lig'de geride bıraktığımız 2024-2025 sezonunu 4. sırada tamamlayan ve gelecek sezon Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil etme hakkı kazanan Beşiktaş, bu organizasyondaki macerasına 2. Ön Eleme Turu'ndan başlayacak

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu kura çekimi, 18 Haziran 2025 Çarşamba günü Türkiye saatiyle (TSİ) 14:00’te İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilecek. Kura çekimi, UEFA’nın resmi YouTube kanalı (youtube.com/@UEFA) üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Siyah-beyazlıların UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi bugün (18 Haziran) saat 14.00'te yapılacak kura çekimiyle belli olacak.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki ilk maçını 24 Temmuz'da, rövanş karşılaşmasını ise 31 Temmuz'da oynayacak.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki muhtemel rakipleri şu şekilde:

• Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Ilves Tampere (Finlandiya) eşleşmesinin galibi
  • Midtjylland (Danimarka)
  • Anderlecht (Belçika)
  • Sheriff (Moldova) - Prishtina (Kosova) eşleşmesinin galibi

beşiktaşlı olmak nasıl bi duygu acaba ya
çok idrak edemiyorum acaba beşiktaşlı olsam napardım diyorum. sanırım bu dünya bir cehenneme dönerdi

beşiktaşlı olmak nasıl bi duygu acaba ya
çok idrak edemiyorum acaba beşiktaşlı olsam napardım diyorum. sanırım bu dünya bir cehenneme dönerdi
Abartttt abarttttt :D
Çok güzel bir duygu iyi ki Beşiktaş'lıyım ...
O B harflerini büyük yaz ibişkooooo!

ebeveynin olarak her zaman yanındayım canım kızım hayat imtihanlarla dolu bu zorlu yolculuğu en iyi şekilde atlatabilmen için sana hep yarıdmcı olacağım hep yanında olacağım bunu sakın unutma

Geçen sene de kadronuz çok güçlüydü…
kadro güçlüydü evet bana görede öyleydi . Ama bazen işler aksar aksamak zorunda kalır. Bunların hepsinin altında yatan sebep önemli. Futbolcular maaşlarını alamaz oynamaz, yönetimi sevmez oynamaz, 50 hoca değişir hepsine adaptasyon sorunu falan filan. Ona bakarsan sizin kadronuzda 3 kadro futbolcu vardı ama her yerden elendiniz.

boşverin avrupayı biraz para biriktirmeniz lazım iki üç sezon şaaapmayın

anca boğazı izlersiniz zaten cözşcösşcös
neyse Saneyi de tvden izlersin
Hahahahah Manzarası muhteşem bir staddan sanenizi de izlerim hahaha :D
Ve maç sonu en sevdiğim şey , deplasman tribününe şarkı söylemek:D

Hahahahah Manzarası muhteşem bir staddan sanenizi de izlerim hahaha :D
Ve maç sonu en sevdiğim şey , deplasman tribününe şarkı söylemek:D
profesyonel futbolcu tanıdığın yok ama futbol hakkındaki yazıların hoşuma gidiyo :d

profesyonel futbolcu tanıdığın yok ama futbol hakkındaki yazıların hoşuma gidiyo :d
Hehehehe biz bu işe 7 yaşında radyodan maç dinleyerek başladık sıkoopppppppp:p
ileride olur belki hahaha yeğenim şuan o yolda ilerliyor :D

Garibanlar liginde yer alan temsilcimize başarılar diliyorum..allahın ipine sımsıkı sarılın zafer inananlarındır.Allahın nuru üzerinizden eksik olmasın..

çocukluğumdan aklımda kalan UEFA maçları var ilk izlediğim maçlar onlardı
baba tarafı Galatasaraylı babam amcamlar kuzenler tüplü tvde izlerdik
babam amatör takımlarda oynamış çok yetenekliydi 46 yaşında öldü 46 yaşına kadar top oynadı röveşataya kalktığını falan hatırlıyorum
bende de yetenek var lisede 120 kiloydum maçlarda 5-6 kişiyi çalımlayıp gol attığım oluyodu
bu konuda hiç mütevazı olamıcam enerjim bitene kadar (bir depar kadar cmalcöslx) mütüş oynuyodum
zayıflasan harika oynarsın falan derlerdi
şimdi zayıflasam yine halı sahaların içinden geçerim
babam yaşadığında zayıftım sonradan her duygu değişiminde yemeye başladım kilom lisede uçuşa geçti
ölmese ve bendeki yeteneği görse belki çocukken beni futbola başlatırdı :p

Geri