Beşiktaş Wilfred Ndidi Transferinde Mutlu Sona Yakın: İstanbul'a Geliş Tarihi Ortaya Çıktı!

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
FPmKERp.md.jpg

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın Leicester City forması giyen 28 yaşındaki Nijeryalı oyuncu Wilfred Ndidi'yi kadrosuna katmaya hazırlandığı iddia edildi.

Beşiktaş, transferi bir süredir gündemde olan Wilfred Ndidi'yi renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

Siyah-beyazlıların bir süre önce anlaşma sağladığı 28 yaşındaki futbolcuya çıkan yeni talipler nedeniyle transfer sürüncemeye girse de Ndidi'nin tercihinin Beşiktaş olduğu kaydedildi.

MALİYETİ ORTAYA ÇIKTI​

Sky Sports'un haberine göre Beşiktaş, 3 yıllık anlaşma sağladığı Wilfred Ndidi için Leicester City'ye 9.5 milyon Euro bonservis ödeyecek.

İSTANBUL'A GELİŞ TARİHİ BELLİ OLDU​

Öte yandan Ndidi 7 Ağustos Perşembe günü İstanbul'a geleceği ve sağlık kontrolünden geçmesinin ardından kendisini Beşiktaş'a bağlayan sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildi.

KAYNAK

Serdal adalı rashicadan çıkılırsa sağ kanat alacağım demiş sol kanata taraftarı memmun edecek bir isim olacak demiş ne düşünüyorsun
Serdal'ı baştan beri istemiyordum , sevmiyordum , basarili olacağina inanmıyordum...
Fikret gibi vizyonlu biri lazım klübe.

gelince yardırmaya başlar
hep aynı şeyler

ben görmesem de derim
ama fikret başkanın çaldığını düşünmüyom
bence elinden gelenin fazlasını yapan biriydi

Geri