Beşiktaş Trabzonspor Maçı

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Beşiktaş eze eze alır.
Farka gider.
Demba Ba'dan goller bekliyoruz. :)

Konya Büyükşehir Torku Arena stadında 07.12.2014 19:00'da başlaması ve stadda çekirdek yenmesinin yasak olduğu maçtır. Mustafa Pektemek'in cezasının şartlı tahliye gibi 1 yıl ertelenmesi bile hakemlerin Trabzonspor'u nasıl biçeceğin bir göstergesi. Madem Süleyman Seba sezonundayız madem şerefli ikincilikler şampiyonluktan daha önemli Pektemek'i oynatmayında dik duruşunuz hem tff hem de tahkime kapak olsun.

zor bir maç iyi olan kazansın oyunculara baktığımız zaman trabzon önde isme baktığımızda da beşiktaş çoğu maç sırf isim için bile kazanılır. kimin iyi golcü olduğu sorusuna gelince bence cardoza bitiricilik konusunda çok önde ama eskilerin deyimi ile top yuvarlak maç 90 dakika :))

pasolig saçmalığı olmazsaydı canlı izleyecektim..

trabzon kazanır bence rahat bi şekilde..

Sezonun en güzel maçlarından biri olacağı düşüncesindeym. Beklentilerim yüksek , bol pozisyon ve gollü seyir zevki yüksek bir maç olması dileğiyle. Kazanan dostluk olsun.

ts kalibre olarak dengimiz degilmis 5 olurdu mac

tapotalk'tan gonderildi.

Kartal Adanademirspor maçında olmayı çok çok isterim. Ama o tarihte maalesef ki gelmemin imkansız olduğu bir yerde olacağım :/
çArşı Adana'dayken çok etkinlik yapıyorduk ve Demirsporlu dostlarla da gayet de iyi bir ilişkimiz vardı. Zaten her iki taraftar grubu da sol tandanslı olduğundan dost havasında bir organizasyon olacağından eminim. Belki tribünler iç içe bile girebilir.
Trabzon maçını da izledim, yense de yenilse de takımın oynadığı futboldan memnunum. Tebrik ediyorum tüm renkdaşları.
Ayrıca teşekkürler
Gökyüzü.

Deplasman yasağının olduğu ve 40 000 kişilik stadda ligin en formda ekibine karşı 4-1-4-1 dizilişiyle tek defansif orta sahayla(Medjani) çıkarsan sahada horon teptirirler. İyi bir form grafiği yakalamaya doğru gidiyorsun kondisyon ve mental açıdan iyi durumdasın, rakibinin hangi diziliş ve oyun mantelitesi ile oynuyacağı o kadar belli ki bağırıyor artık ama sen hala amaçsız atraksyonlara girip tam saha press ve defans bloğunu öne çekerek intihara girişiyorsun ve bir tane bile net pozisyonun olmuyor. Hiç mi analiz etmedin rakibi diye sormazlar mı adama ? Taktiksel ve bireysel hatalardan kaybettiğimiz bir maç oldu.

Beşiktaş maçı çok iyi domine etti ve bireysel hatalardan oluşan boşlukları affetmeyip gole çevirmesini bildiler. Oyuncuların konsantrasyonu ve bireysel performansları hepsinin üst noktadaydı. Oyunun 3 bölgesinde de Trabzonspor'un oyun yön vermesini engelleyip gerektiğinde çift kişi press yapıp taktik faullerle sindirmesini iyi bildiler. . Hakettikleri bir galibiyet aldılar. Tebrikler.

Hakem oyunu çok kötü yönetti, avantaja bırakılması gereken pozisyonları kesti vermesi gereken kartları vermedi. Ayarını bir türlü tutturamadı. Sosa, Veli, Özer ve Mehmet'in geç gelen veya kırmızı gereken pozisyonlarda sarıyla geçiştirmesi göze çarpsada Beşiktaş'ın oyunun önüne geçmedi.

Mustafa Pektemek'in pozisyonunda resmen içim parçalandı, acil şifalar diliyorum.

Trabzonsporlu arkadaşım: Alıştık artık hevesleniyoruz kursağımızda kalıyor,bu takım kanser edecek beni

hevesleri kursakta bırakan maç

Geri