Beşiktaş - Konyaspor ( 2-0 )

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Trabzonspor yendiğine göre Beşiktaş'ın da yenmesi gerekir.

bir ara biz konuk takımız zannettim.
ikinci yarı kıpırdandılar biraz, musrati ve muçiyi beğendim bugün.
semih yine her zamanki gibi çok çalışıyor
büyük topçu reaksiyonu var o çocukta

İyi yensnler moral depolasınlar ve gsyi yensinler.

bir ara biz konuk takımız zannettim.
ikinci yarı kıpırdandılar biraz, musrati ve muçiyi beğendim bugün.
semih yine her zamanki gibi çok çalışıyor
büyük topçu reaksiyonu var o çocukta
Ben ilk yarıyı izleyemedim, bir şey diyemem. Ama ikinci yarı mustariti’yi çok beğendim bro. Semih de aynı şekilde. Topu kaybetse dahi mücadele etmesi çok iyiydi.

Ben ilk yarıyı izleyemedim, bir şey diyemem. Ama ikinci yarı mustariti’yi çok beğendim bro. Semih de aynı şekilde. Topu kaybetse dahi mücadele etmesi çok iyiydi.
ilk yarı çok kötüydüler.
toplam 25 dakikada 26 pas yapmış takım, düşün al ver bile yapmamışlar.
sadece uzun oynadık ilk yarı, ikinci yarı daha ayağa paslarla çıkınca ve gedson da prese katılınca işi çözdük.
ama bu oyunla çok zor.
ikinci yarıdaki oyunu kuvvetlendirmek lazım

ilk yarı çok kötüydüler.
toplam 25 dakikada 26 pas yapmış takım, düşün al ver bile yapmamışlar.
sadece uzun oynadık ilk yarı, ikinci yarı daha ayağa paslarla çıkınca ve gedson da prese katılınca işi çözdük.
ama bu oyunla çok zor.
ikinci yarıdaki oyunu kuvvetlendirmek lazım
Abou’yu taraftar çizmiş sanırım. Protesto etti. Spiker bile bir ara dalga geçti, işte Aboubakar ve saçları diye : dddd kahkaha attım. Ghezaal vitaminsizine değinmiyorum zaten. Sene sonu çoğu kişiyi şutlayacaklar muhtemelen. Yeni bir takım kurulur artık hocanın isteğine göre. İdare edeceğiz bakalım, yapacak bir şey yok

Abou’yu taraftar çizmiş sanırım. Protesto etti. Spiker bile bir ara dalga geçti, işte Aboubakar ve saçları diye : dddd kahkaha attım. Ghezaal vitaminsizine değinmiyorum zaten. Sene sonu çoğu kişiyi şutlayacaklar muhtemelen. Yeni bir takım kurulur artık hocanın isteğine göre. İdare edeceğiz bakalım, yapacak bir şey yok

abou ve gezzal gidici zaten.
aybabanın transfer politikası çok iyi işliyor.
lech poznandan sol kanat velde var onu ve kophenagdan achouriyi düşünüyorlarmış sanırım
gelecek sezon için ve ayrıca bildiğim kadarıyla yine yetenekli ve gelecek vaat eden iki oyuncuyla da sezon sonu için söz kesilmiş.
ama hoca böyle defans ve doldur boşalt üzerine oyun kurgularsa seneye de hüsran olur.
hayırlısı.
spikerin dalga geçmesi normal, abou fiyatını yükseltmek için oynuyor
muhtemelen bir derbide patlama yapıp seneye kaçış yapacak.

kuşdaşlar:

neyse ki muhteşem tarihi, kimsenin yanına bile yaklaşamadığı başarıları, müzesinde rakiplerinin iki katı kupası olan ... tamam tamam.

kuşdaşlar:

neyse ki muhteşem tarihi, kimsenin yanına bile yaklaşamadığı başarıları, müzesinde rakiplerinin iki katı kupası olan ... tamam tamam.

Hayır yani haftalardır elemanları destekliyoruz ama @Raskolnikov bey bize giydiriyor. : ddd olacak şey değil. Hadi biz bize olsak neyse de paylaştığı fotoyu @aegishjalmur ’da görebilir. O görünce gülüyor ve bu da beni sinir ediyor djdksk

Hayır yani haftalardır elemanları destekliyoruz ama @Raskolnikov bey bize giydiriyor. : ddd olacak şey değil. Hadi biz bize olsak neyse de paylaştığı fotoyu @aegishjalmur ’da görebilir. O görünce gülüyor ve bu da beni sinir ediyor djdksk
bizi destekliyorsun çünkü haklıyız biraderim djfhj şaka bi yana hayatımdaki çoğu büyüğüm beşiktaşlı olduğu için sempatim vardır ama yosun fener düşmanlığı yaptıkça kendisini sinirlendirmenin keyfi katlanıyor ahah. rezil sezonunuza bakmadan biz puan kaybedince ya da galatasaray kazanınca mutlu oluyor. var onda bi gizli gs hayranlığı. en yakınları gsli olunca aklını bulandırmışlar... ama mesela bugün maçınız aklımda bile yoktu, "beşiktaş kazanmış arma biraz daha büyümüştür artık" diye görsel atma fikrini veren melo'ydu. birbirlerine düşürmek gibi olmasın da... bu galatasaraylılar böyledir

Şampiyon olduğumuzda bu anlaşmazlıklar tamamen bitmiş olacak, kimse endişe etmesin.:)

Geri