Beşiktaş - Göztepe (1-3)

• Kullanıcı scope
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
Konu sahibi son olarak 67 gün önce görüldü
olm bunların konusunu yine açmamışsınız :D ahahahhahaha lan niye açmıyosunuz aihkfakhişkdfaişdkfah

Bunlar da bu sene çok enteresan bi camia. Gs yeniyor, kıytırık takımlara yeniliyorlar.

yazık ne hale geldiler ya
artık tek başarıları "Galatasarayı yendik"
bunlar da iyice fenere bağladı aşdhkadkfhda
olm size şunlardan uzak durun dedik anlamadınız :dddd

Ayy nolmus nolmuş yenilmiş miyiz ? Kjkjnhkb

Galatasaray'ı yenmek, her takımı yenebilmek anlamına gelmez çünkü zaten Galatasaray uzun zamandır çok iyi futbol oynamıyor, o yüzden sonuca şaşırmadım.

@No Pasaran geçmiş olsun.

@Lefty ben hep tekrarladığım gibi fanatik biri değilim ama göztepe’nin bu başarıları beni çok duygulandırıyor, rahmetli teyzemin de görmesini isterdim. İçimizdeki en fanatik göztepeli oydu. Allah rahmet eylesin.

@Lefty ben hep tekrarladığım gibi fanatik biri değilim ama göztepe’nin bu başarıları beni çok duygulandırıyor, rahmetli teyzemin de görmesini isterdim. İçimizdeki en fanatik göztepeli oydu. Allah rahmet eylesin.
Amin, dilerim finale çıkıp kupayı alır. Benim de favorim Göztepe ve kupayı kazanmasını çok isterim.:kalp:

Ne zaman Beşiktaş bizi yense arkasından uzun süreyle düșüşe geçiyor. Korkarım Beşiktaş artık bayağı zorlanacak ligde.

Güya iki kupadan edeceklerdi bizi darmadağın oldular ..

konunun içine girince gülüyorum ya
kendinden bi komedisi var
ahahahahahahahahahah

Ligi biz, ztk gs alıyor diye manifestliyorum. 777

gs'de göztepe SPOR'dur kesin yoksa bu Galatasaray için asla böyle bir şey yazmaz

Geri