-
-
-
-
-
Ligin kaderini yine biz belirleyeceğiz : dd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
abi Allah aşkına sen git fenere falan yorum yapHasan Kabze geldi aklıma.
Gs son dakikalarda atar 2-1 çevirir maçı
Fenerlilerin bize uyguladığı muamele : dddBize yarayacak ya kesin yenilir bu Bjk.
Siz neden sürekli rakiplerden medet umuyorsunuz. Kendimi bildim bileli bu fener böyle :dBize yarayacak ya kesin yenilir bu Bjk.
Onlara bir iyi bir de kötü haberim var.Siz neden sürekli rakiplerden medet umuyorsunuz. Kendimi bildim bileli bu fener böyle :d
Aynen tarife buOnlara bir iyi bir de kötü haberim var.
İyi haber : gs’yi yenicez
Kötü haber : onları da yenicez : dd
Maşallah abime bak sanki kızılayın bütçesinden dağıtıyorOnlara bir iyi bir de kötü haberim var.
İyi haber : gs’yi yenicez
Kötü haber : onları da yenicez : dd
Abi öyle zaten adamların 2013'deki davası sürüyor. Kimse sahip de çıkmadı. Darbeden yargılandılar bir de. Ben taraftar grubu olarak beklemiyorum ama muhalif kimi gruplar stada girip öncülük etmeye çalışabilir. İzleyelim bakalım ne olacak.Mazlum güzel yere değinmişsin ama şuda var o zaman ki çarşı ile şimdi ki çarşı arasında uçurum kadar fark var o zaman ki çarşının "ç" si olamaz şimdi ki ben kendi şahsi görüşümü dile getirdim.. velhasıl ben ihtimal vermiyorum böyle bir şeye..
TFF açıklama yapmış, erteleme yok diye, insanlarda keyif mi bıraktılar. Ne güzel futbol konuşurduk onu da bitirdiler .Abi öyle zaten adamların 2013'deki davası sürüyor. Kimse sahip de çıkmadı. Darbeden yargılandılar bir de. Ben taraftar grubu olarak beklemiyorum ama muhalif kimi gruplar stada girip öncülük etmeye çalışabilir. İzleyelim bakalım ne olacak.