Beşiktaş - Galatasaray (2-1)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hasan Kabze geldi aklıma.
Gs son dakikalarda atar 2-1 çevirir maçı

Bize yarayacak ya kesin yenilir bu Bjk.

aidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkhaidfşhkişadfkhişadkhiaşdfkh

pardon klavye takıldı aifkhiaşkdfh

Tam bayram tatiline denk geliyormuş. Bilet yakalasam giderdim yoksa. Diğer maçlara bakarız artık.
Geçen yılki yenilginin nazar boncuğu olarak tarihte kalmasını sağlayalım, her zamanki tarifeden uğurlayalım malum camiayı.

ilk yarı sonucu kg var 0
Maç sonucu skor 2-2

Maçın ne olacağından çok tribünlerin ne yapacağını merak ediyorum. İktidar maçları ertelemezse bu olay sahalara da yansır. Eğer ertelerse de korktuğunun göstergesidir. Tecrübeleri var zaten. Galatasaray stadının açılışı, Çarşı’nın gezideki tavrı gibi hafızalara kazınan hadiseler var.

Mazlum güzel yere değinmişsin ama şuda var o zaman ki çarşı ile şimdi ki çarşı arasında uçurum kadar fark var o zaman ki çarşının "ç" si olamaz şimdi ki ben kendi şahsi görüşümü dile getirdim.. velhasıl ben ihtimal vermiyorum böyle bir şeye..

Son düzenleme:
Mazlum güzel yere değinmişsin ama şuda var o zaman ki çarşı ile şimdi ki çarşı arasında uçurum kadar fark var o zaman ki çarşının "ç" si olamaz şimdi ki ben kendi şahsi görüşümü dile getirdim.. velhasıl ben ihtimal vermiyorum böyle bir şeye..
Abi öyle zaten adamların 2013'deki davası sürüyor. Kimse sahip de çıkmadı. Darbeden yargılandılar bir de. Ben taraftar grubu olarak beklemiyorum ama muhalif kimi gruplar stada girip öncülük etmeye çalışabilir. İzleyelim bakalım ne olacak.

Abi öyle zaten adamların 2013'deki davası sürüyor. Kimse sahip de çıkmadı. Darbeden yargılandılar bir de. Ben taraftar grubu olarak beklemiyorum ama muhalif kimi gruplar stada girip öncülük etmeye çalışabilir. İzleyelim bakalım ne olacak.
TFF açıklama yapmış, erteleme yok diye, insanlarda keyif mi bıraktılar. Ne güzel futbol konuşurduk onu da bitirdiler .

Geri