Maç Sonucu Beşiktaş - Galatasaray ( 0 - 1 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Barış vurdu, top İran'ın yanlış koordinatları gibi kim bilir nereye uçtu..JXKXLDKPDKŞSKS

Edit mükemmel, telif hakkı istiyorum ;dd

Yazdıklarımın doğruluğunu görünce üzülmek için bir sebebim yok.
Yere yatmayı karakter edinmemiş rakip olsa tebrik de ederim ama karakter meselesi.
Çıkmayan kartlar ve yere yatma konusunda uluslararası ün yaptıkları için gururlu olmalılar(!)

Bugünkü hakemlerin de işten el çekince medyaya vereceği demeçleri biliyorum, 10-15 yıl öncekilerin bugünlerde günah çıkarttığı gibi.
Bahane aramam ben, kendi takımım yenilince suçu onlarda ararım şurada burada değil. Beşiktaş yenecek kadar güçlü oynayamadı. Gerisi bahane.

Bahane aramam ben, kendi takımım yenilince suçu onlarda ararım şurada burada değil. Beşiktaş yenecek kadar güçlü oynayamadı. Gerisi bahane.
1.yari ne siz ne biz oynayamadik ortadaydı maç. 2.yarı tamamen bizdeydi neredeyse oyun ama yenemedik olabilir ... daha onemli sorunlar vardi sahada bizim icin...

1.yari ne siz ne biz oynayamadik ortadaydı maç. 2.yarı tamamen bizdeydi neredeyse oyun ama yenemedik olabilir ... daha onemli sorunlar vardi sahada bizim icin...
10 kişi kalınca cesaretlendiniz ama önemli olan gol atabilmek ve attırmamak. Biz gol attırmadık.

Geri