Beşiktaş - Eyüpspor ( 2/1 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
şöyle bi düşündüm de, süper kupa maçında 5 yiyince bi an çok gaza geldik, beşiktaş övdük ama izlediğime göre yorumlayacak olursam, dünkü galatasaray herkesin dengesini bozmuş... ikincilik mücadelesinde başarılar beşiktaş'a, üçüncülük demedim bak, hadi yine iyisiniz, o da yosim ve sirim için... <3
izlediğim dediğime de bakmayın tabii tayfur bingöl'ü duyunca bağlamasıyla mı giriyo bu ne türkücü mürkücü dedim, beşiktaş'ta sanıyorum hala meğer eyüp'e gitmiş-gerçi aklı beşiktaş'ta kalmış onun da-, ne bileyim ben el takımlarını.

lige yeni çıkmış bir takımın bu kadar planlı, özverili oynaması beni şaşırtıyor açıkçası. yaş ortalaması yüksek ve diğer takımların kurtulmak istediği oyuncu grubuyla bunu yapmak çok büyük emek ve saygıyı hak ediyor. elbette ligin başı ilerleyen haftalarda düşüş yaşanabilir ama şimdiden hakkını teslim etmek gerekiyor arda hocanın. son iki haftada skoru tutsalar +3 puan eklemişlerdi. maçı çok fazla izleme şansım olmadı. herkes penaltıya takmış. pozisyonda amatörlük var zaten bunları yaptıkları için büyük takımda forma giyemiyorlar. ayrıca semih penaltıyı almayı kafaya koymuştu istediğini aldı maçı da kazandırdı. bazı istatistiklerde galatasaray'a en yakın hatta önünde olan takım beşiktaş. ama derin kadro olmaması avrupa'da 8 maç oynayacak olması lig için problem yaratabilir.

Geri