Beşiktaş - Eintracht Frankfurt ( 1 - 3 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
kendi rezilliğimizi unutmak için soluğu burada aldık diye kusura bakmıyorsunuz di mi…:emoji_sweat:
hahaha yok canım bir sonra ki maçta biz soluğu sizde alırız:(
sarılma zamanıydı tüm Türkiye için dün gece ...
En güzeli kimse kimseyle dalga geçemedi yaaaa hahaha yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yazılanları az çok tahmin ediyorum:D

beşiktaş'ın tek tesellisi 1. torba rakipleriyle oynamış olması. gerçekçi bakanlar bu maçlara zaten 0 puan yazmıştır. o yüzden beşiktaşlı arkadaşlar canlarını sıkmasın bundan sonraki maçlar artık diş geçirebilecekleri rakiplerle. hücum yönünden probleminiz yok, defansınız da biraz toparlarsa ben inanıyorum ki ilk 30'a girersiniz:emoji_thumbsup:

gönderin şu ersini iş tutmaz. Cordoba sonrası bir Fabri vardı sonra kaleci gelmedi beeeeeeee

fenerliler ve bejekeliler kendileri de galibiyet alamadığı için içleri gidiyor bize laf sokamıyorlar diye dgjdjdjd
yoksa çeneleri durmazdı biliyorum

Yooo canımız zerre sıkılmıyor. Şu yenildiğimiz maçta oynadığımız futbol bile TR’de şampiyon olmaya fazlasıyla yeter. Gerisini siz hesap edin : dd
Onu ben sezon başından beri diyorum biz şampiyonuz.

Ben sabırsızlıkla manchester maçını bekliyorum, daha önce liverpool forması almıştım, bu sefer de manchester forması alacağım gibi duruyor…. Dua etsinler Manu eski Manu değil, ama febem gibi averaj takımıyla çıkışı yakalayacaklardır inancım sonsuz xd

Ben sabırsızlıkla manchester maçını bekliyorum, daha önce liverpool forması almıştım, bu sefer de manchester forması alacağım gibi duruyor…. Dua etsinler Manu eski Manu değil, ama febem gibi averaj takımıyla çıkışı yakalayacaklardır inancım sonsuz xd
şimdiden önlemimizi alalım jhdf yalnız dediğim gibi de olmuş (alkış)

manu.png

Geri