Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kendi rezilliğimizi unutmak için soluğu burada aldık diye kusura bakmıyorsunuz di mi…![]()
hahaha yok canım bir sonra ki maçta biz soluğu sizde alırızkendi rezilliğimizi unutmak için soluğu burada aldık diye kusura bakmıyorsunuz di mi…![]()
Fabri ah fabri kaş göz patladı devam dedi.gönderin şu ersini iş tutmaz. Cordoba sonrası bir Fabri vardı sonra kaleci gelmedi beeeeeeee
onlar öyle yaaaa yenildikkkkk mi yöööööööööööööööööööööööööHayır tamam da Fener neyin havasında acaba, beraberliğe sevinen bir kulüp ;d
Çok tuhaf değiller mi ;donlar öyle yaaaa yenildikkkkk mi yööööööööööööööööööööööööö
Sorsan uzay takımı![]()
hoş gör kaç senedir şampiyon olamamaktan bunlar.Çok tuhaf değiller mi ;d
eee sizin içinde geçerli bufenerliler ve bejekeliler kendileri de galibiyet alamadığı için içleri gidiyor bize laf sokamıyorlar diye dgjdjdjd
yoksa çeneleri durmazdı biliyorum
yok biz kendi takımımız yenilince de alay edip eleştirebiliyoruz öyle hiçbir başarısı olmadığı halde körü körüne savunmuyoruz takımı xdeee sizin içinde geçerli bu![]()
sensin imam beyyok biz kendi takımımız yenilince de alay edip eleştirebiliyoruz öyle hiçbir başarısı olmadığı halde körü körüne savunmuyoruz takımı xd
o yüzden bizim için geçerli değil bu durum
Onu ben sezon başından beri diyorum biz şampiyonuz.Yooo canımız zerre sıkılmıyor. Şu yenildiğimiz maçta oynadığımız futbol bile TR’de şampiyon olmaya fazlasıyla yeter. Gerisini siz hesap edin : dd
şimdiden önlemimizi alalım jhdf yalnız dediğim gibi de olmuş (alkış)Ben sabırsızlıkla manchester maçını bekliyorum, daha önce liverpool forması almıştım, bu sefer de manchester forması alacağım gibi duruyor…. Dua etsinler Manu eski Manu değil, ama febem gibi averaj takımıyla çıkışı yakalayacaklardır inancım sonsuz xd