-
-
-
-
-
Beşiktaş, Coca-Cola'nın sponsorluk teklifini Filistin'deki soykırım nedeniyle red etti. (HT Spor)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok kral. Renkler uyusmuyor. Fener ile Gs renkleri uyuyor kobaniye.Az para vermiştir. Çok para verilince stadının adını bile “Kobani” yaparsın.
Mesele para sen de biliyorsun. Spor kulüplerinin hiçbirinde böyle ilkesel bir duruş yok. Hepsi devletlunun önünde hazurundur iki arsa bir iki imar izni koparmak için. Hepsi bir kaç milyon dolar için her şeyi yaparlar.Yok kral. Renkler uyusmuyor. Fener ile Gs renkleri uyuyor kobaniye.
Tamam o kisim su goturmez bir gercek para konusunda.Mesele para sen de biliyorsun. Spor kulüplerinin hiçbirinde böyle ilkesel bir duruş yok. Hepsi devletlunun önünde hazurundur iki arsa bir iki imar izni koparmak için. Hepsi bir kaç milyon dolar için her şeyi yaparlar.
Mesele paranın ne kadar büyük olduğu 500bin dolar için reddeder coca colayı amenna, 50milyon dolar geldi mi reddedemez.
Sen trabzonlusun he. Toprammmİyi de size Coca Cola'nın Yahudi malı olduğunu kim söyledi?
Coca Cola'nın yalnızca İsrail'de değil Filistin'de de kayda değer fabrika sayısı ve çalışanı mevcuttur.Her milletten çalışanı ve hissedarı mevcut, hemen her etnikten insan ekmek yiyor.En üst düzeydekiler dahil. Filistin'e milyonlarca dolar yatırımı ve yüksek vergisi vardır. Gerek Tr'deki gerek yurtdışındaki işletme tesisleri de HACCP standartlarına üst düzey uyuyor olup, halk sağlığı açısından parmakla örnek gösterilen tesislerdir.
Gereksiz bir şekilcilik gibi geldi bana,samimiyetsiz.Trabzonlu biri olarak muhtemelen göz boyama gibi geldi. Coco Cola Filistin düşmanı bi marka değil aksine ekonomik açıdan faydalı bile denilebilir.
Sen trabzonlusun he. Toprammm
Ben de rizeliyim

İyi de size Coca Cola'nın Yahudi malı olduğunu kim söyledi?
Coca Cola'nın yalnızca İsrail'de değil Filistin'de de kayda değer fabrika sayısı ve çalışanı mevcuttur.Her milletten çalışanı ve hissedarı mevcut, hemen her etnikten insan ekmek yiyor.En üst düzeydekiler dahil. Filistin'e milyonlarca dolar yatırımı ve yüksek vergisi vardır. Gerek Tr'deki gerek yurtdışındaki işletme tesisleri de HACCP standartlarına üst düzey uyuyor olup, halk sağlığı açısından parmakla örnek gösterilen tesislerdir.
Gereksiz bir şekilcilik gibi geldi bana,samimiyetsiz.Trabzonlu biri olarak muhtemelen göz boyama gibi geldi. Coco Cola Filistin düşmanı bi marka değil aksine ekonomik açıdan faydalı bile denilebilir.
Üstad sen yapma bari. Yahudi malı diye bişey değil, finansör. İsrail’i finanse eden, diaspora gücü yüksek firmalardan biri. Parası var çünkü. Tepki buna. Filistin’de, Türkiye’de yabancı sermaye. Elbette yabancı sermayeler fayda sağlar. Ama bu sanki Coca Cola filistininmiş türkiyeninmiş gibi lanse edilmez. İsterse Filistinliler tüketsin, kimin tükettiği umurumuzda değil. Ben finanse edilen IDF’in katlettiği binlerce çocuk için içmeyene saygı duyarım. Ha tek fonlayan coca cola grubu değil, yüzlerce şirket sayabilirsin. Hepsini boykot etmen de mümkün değil. Ama edebildiğin kadarını etmen bile niyetini belli eder. Süleyman’a su taşıyan karınca misali.
Hamasçı mısın diyen belirli bir embesil güruh var forumda. Kafalarını açıp içine pislesen sifon çekmezsin o derece. Onlardan tenzih ederek söylüyorum seni, bu kadar düz mantık bir yorum beklemezdim senden. Çok şaşırttın. Yabancı sermaye - yatırımcı ile ana sermaye arasındaki farkı bilmiyor olamazsın.
Konuya gelirsek sempati duyduğum Beliktaşın böyle bir duruş sergilemesi şaşırtmadı beni. Trabzonspor’u da tebrik ederim.