Beşiktaş, Arsenal forması giyen Leandro Trossard ile 3+1 yıllık anlaşmaya vardı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Beşiktaş, Arsenal forması giyen Leandro Trossard ile 3+1 yıllık anlaşmaya vardı.

• 8 milyon euro'nun altında net maaş.
• Başarı bonusu.
• İmza parası yok.

Böyle iyi oyuncular iyi takımlara geldikçe ligin kalitesi yükselir. Bakalım neler olacak.

Vay be hâlâ inanamıyorum bu kadar kariyerli topçu nasıl Beşiktaş'a gelir

Vay be hâlâ inanamıyorum bu kadar kariyerli topçu nasıl Beşiktaş'a gelir
Hala var mısınız siz? Bir Türk olarak bu cümleyi kurman çok yersiz. Beşiktaş bu ülkenin en köklü kulüplerinden biri. Taraftarı dünyanın en iyisi. Bu transferden gururlanman gerekirken, tuttuğun takımdan ötürü Beşiktaş gibi bir kulübü küçümsüyorsun. Bunlar ucuz düşünceler artık ya. Bu sözlerle Beşiktaş küçülmez ama bu cümleleri sarf eden insan özelinde o takımın taraftar kitlesinin seviyesi ortaya çıkar. Beşiktaş'a bundan çok çok daha büyük futbolcular da geldi yani bu kadar abartmaya hiç gerek yok. Son 4-5 sezonu talihsiz geçti diye bir kulübü, özellikle Beşiktaş'ı bu kadar yermek hiç vicdani değil. En kötü döneminde size beş tane sallamış bir Beşiktaş'tan bahsediyorsan, evet o Beşiktaş'a geldi bu topçu. Ben olsam başka takımları küçümsemek yerine, futbolu bırakınca yurt dışında bir programa katılan Babel'in, Galatasaray'ın şampiyonlukları ile ilgili neler söylediğiyle ilgilenirdim. Hani madem iyi bir transfere bile böylesine kibirle yaklaştın, al sana cevap bu olsun. Siz kendi kirli tarihinizi düşünün. Üç maç yenilseniz stadın yolunu unutursunuz. Beşiktaş taraftarının seviyesi bundan çok daha başka yerlerde. O bir kültürdür ve ister iyi ister kötü ne yaşanırsa yaşansın aile olmaya devam edilir. Siz bu aileye dışarıdan ne kadar laf ederseniz edin, dışarıdakiler olarak kalacaksınız.

Bayadir bu kadar uzun yazdigini gormemistim. Kizmis olabilir. Dağılın bence 😬

Geri