Tibet
Altın Üye
1-0 olsun bizim olsun 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Burada da kaybettin be Lefty :dddBugün Antalyasporlu olacağım ancak iki takıma da başarılar dilerim.
Bunu inanarak mı söyledin şimdi ;dBu sene şampiyon bejeke, tebrikler
Evet..Bunu inanarak mı söyledin şimdi ;d
Bu sene 5.yıldız formanı hazırla ;dEvet..
Sağ bek, sol bek, kanat, 8 ve/veya 10 numara transferi yaparsak şimdidrn alırım 4-5 forma :dBu sene 5.yıldız formanı hazırla ;d
Sara 6 oynamaz. Bekler yeterli olur lig için ama sol bek iç açıcı değil. Jelertden umudum var. 10 numara şart.Sağ bek, sol bek, kanat, 8 ve/veya 10 numara transferi yaparsak şimdidrn alırım 4-5 forma :d
Sara 6 demedim zaten, 8 alırlarsa 10 oynar. Dediğim gibi bek ve kanat mutlaka alınmalı.Sara 6 oynamaz. Bekler yeterli olur lig için ama sol bek iç açıcı değil. Jelertden umudum var. 10 numara şart.
Yok ben dedim sara 6 oynamaz . Okan buruk yanlış oynattı. İlkay gündoğan gelecek. Formasını hazırla ;dSara 6 demedim zaten, 8 alırlarsa 10 oynar. Dediğim gibi bek ve kanat mutlaka alınmalı.
çok iyi başladı bu sene, harika top oynuyor diyeceğin 3 adam yok. icardi ok, davinson ok ama sakat, 3. isim yok :d
Benim için fark etmiyor biliyorsun. Antalyaspor ile gönül bağım var ancak Beşiktaş'ı da severim.Burada da kaybettin be Lefty :ddd