Beşiktaş 3e çarptırıldı : )

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyon olacak takımın haline bak 17 dakikada üç gol

Sorma Allahtan Beşiktaşlı değiliz ne kötü bir şey

Beşiktaş maçı çeviremezse puan farkı iyice düşecek gibi görünüyor, hayırlısı bakalım ne olacak.

yanlız bunu başakşehirden dort yemıs takımın taraftarının soylemesı baya ıronık olmus.
Kendı takımınıza uzulemeyınce , baskalarınamı sevınmeye basladınız ?

Bir maç yapılıyor. Kazanan ve yenilen..
Kazanıldığı zaman her şey çok iyi, kaybedildiği zaman ise yerin dibine sokma çabaları.

Ya aşırı samimiyetsiz siniz.

Bizim takım belli yesede sıkıntı yok durumu kötü deriz filan BiraZdan 4 ü atarlar ödeşiriz : ()

Dünya üzerinde ki her takım yenilebilir , her takım fark yiyebilir , her takım hezimetler görebilir.Önemli olan o yenilgilere taraftar olarak nasıl yaklaştığındır.Kusura bakmayın ama kendi kapısının önünü süpürmekten aciz adamlar , başkalarının kapısının önüne çamur bulaştırmasınlar bir zahmet.Bu gün beşiktaş 5 yiyebilir hatta 35 te yiyebilir benim için fark etmez yarın sabah güneş doğduğunda ben yine beşiktaşlı uyanacağım hatta bir kademe daha fazla bağlanmış olacağım takımımıma ama goruyorum kı sız bır galatasaray taraftarı olarak Başaksehır macı sonrası galatasaraylılığınzı da bırakmıssınız kı Besıktasla daha cok ılgılenır olmussunuz.

Eyvallah

Besiktas taraftariyla Cimbom taraftarlari arasindaki fark ne biliyor musunuz? Besiktas taraftari iyi gunde degil yalniz kotu gunde de takiminin yaninda isterse yillarca sampiyon olmasin, bizim icin sportif basariya endeksli bir taraftarlik duygusu yok .. bizim durusumuz belli durdugumuz yer belli ... siz bssari gelmeyince trubinleri bos birakan , gecmisi sikelerle saibelerle dolu, fetonun takimisiniz.. bnce konusmayin ya fransiz lejyonerleri gidin takiminizi destekleyin

Başakşehir'in aslında bu lig şampiyonluğunu ne kadar hak ettiğini gösteren maçlardan sadece bir tanesi. Maçı izlemedim. Lakin fenerbahçe ve galatasaray ile oynadığı maçları iyi biliyorum. Yüksek ihtimal ile beşiktaş maçında da aynı güzel oyunu oynadılar. Beşiktaş ligde en iyi takımlardan bir tanesi. Ama hakem ile ne kadar puan kazandıklarını en iyi beşiktaşlılar biliyor. Tüpçüye para lazım. Aziziyle yıldırım demiröeniyle Futbolun a. koydunuz. Kaç tane anadolu takımını heba ettiniz. Saçma sapan transferlere dünyaca paralar harcadınız. Lig zevki falan kalmadı bq

Cengiz ünder neymar mübarek

Bu konuyu biz küfür edelim de Beşiktaşlılar ban yesin diye açtınız heralde .d

Siz kaçıncılık için yarışıyordunuz pardooon?

Lidere selam yola devam.

Bu cincon taraftarı başkasının şeyiyle gerdeğe girmeye bayılır bayılır ee kendileri de 4 yemişti.
Resmen bu konu tahrik amaçlı ama yanlış taraftara oynuyorsun,
Biz iyi gün taraftarı değiliz.
Hala da lideriz ve vazgeçmedik işinize bakın.

Bizdeee basaksehiree 3 attik ama küme dusuoz:D

O değilde kızlar ne fanatik çıktı nasıl kaba konuşuyorlar ama işin gerçeği hiç bir takım ne barca ne real ne Galatasaray 17 dakikada 3 gol atmaz şiktaşa

O değilde kızlar ne fanatik çıktı nasıl kaba konuşuyorlar ama işin gerçeği hiç bir takım ne barca ne real ne Galatasaray 17 dakikada 3 gol atmaz şiktaşa
Susacak misin yoksa susmanı sağlayacak cümleler mi kurayım?
Kaba olacağım gerçekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri