beş kuruş para olmadığı halde alışveriş sitelerinde saatler geçirmek

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
günlük aktivitem...... sebebi psikolojik mi yoksa internet ortamında yüzlerce reklam bombardımanına tutulmaktan mıdır bilmem..... ama sekmeyi kapayınca düşülen eee niye girdim ki buraya hissini iyi bilirim.....

andjdlslsş yeni kredi kartı aldım onun için...... amazondan önsipariş vereceğim dolar biraz düşsün.... <33333

Beymen'in sitesine girip, 5 bine küllük, 3 bine çakmak, 4 bine atlet bakıyorum. Sonra böyle bir aydınlanma oluyor bende. Zevkli aktivite.

Almayacagım şeye bakmam.

Almayacagım şeye bakmam.

Buna da mı bakmadınız? göz ucuylada olsa bile mi? inanmam...

BgmlbCmIYAAakCH.jpg

Forumun business class bölümü yok mu ya bu fakirlerle aynı kategoriyi solumak zoruma gidiyor

Oynadıgım tek oyun Football manager
Sımdı 2020 versiyonu çıktı 2 ay sonra 60 tl ye dusecegını bıldıgımden 160 lıraya almak zoruma gıdıyor .
Bende her gun girip bakıyorum fıyatına ,kendimi bu fiyat dusecek seklınde tesellı edıyorum

Oynadıgım tek oyun Football manager
Sımdı 2020 versiyonu çıktı 2 ay sonra 60 tl ye dusecegını bıldıgımden 160 lıraya almak zoruma gıdıyor .
Bende her gun girip bakıyorum fıyatına ,kendimi bu fiyat dusecek seklınde tesellı edıyorum

Steam var içinde fm 19 ve pes 19 var lazımsa al takıl

Steam var içinde fm 19 ve pes 19 var lazımsa al takıl

Bende 2012 den sonrakı butun oyunlar var feveran.
Hepsinide ilk fiyattan aldım ondan dustugu zaman zoruma gıdıyor.
Ben 140 a alıyorum bır hafta sonra 90 a dusuyor
Teklıfın ıcın sagol yıne de eyvallah

Yoo estagfurullah ben girmiyorum notebook yok lazım olan varsa verebilirim

playstation store daha vahim bir mecra...

Beş kuruşum olsa da yapmadığım bir şey.
İhtiyacım olanı bizzat gider alırım, ihtiyacım değilse tercihim de değildir.
Tüketim özentisi sunumlarla çekici kılınır. Ekonomi sınırsız insan ihtiyacını sınırlı kaynakları denge için kurulduysa insanın talebini muhakeme etmesi gerekir.

Geri