Berrak Tüzünataç sarışın oldu

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, bir dergi için sarışın oldu. Tüzünataç. Sosyal medya hesabından çekim öncesi sarışın olduğu anları “Önder beni nasıl Didem’e dönüştürüyor. Oynat bakalım” notuyla paylaştı.

Tüzünataç saç ve kaşlarının değiştiği anlarda kendisini ünlü dizi Game of Thrones’daki Daenerys Targaryen karakterine benzeterek yeni görüntüsü için “Ejderyaların annesi yaa” dedi. Yakın arkadaşı Özge Özpirinçci Berrak Tüzünataç'ın pozlarına ateş emojisi atarken takipçileri ise "Didem Soydan sandım", "İlk baktığımda niye Didem sandım”, “E bu Didem Soydan" şeklinde yorumlarında bulundu.

Kaynak

Silah zoruyla mı açtırıyorlar leftycim bu konuları yoksa cidden bunları da merak edenler var mı?

arkadaşlar çakma sarışınlardan yılmış durumdayım… yok mu şöyle doğal sapsarı saçlı, beyaz tenli, renkli gözlü bir hatun?
malı mülkü üstüne yapalım yeter be.

• Beğen
Tepkiler: Min
Silah zoruyla mı açtırıyorlar leftycim bu konuları yoksa cidden bunları da merak edenler var mı?
Magazin kategorisine başka ne konu açılabilir ki?
İlgi duymayanlar "Konuları / forumu yok say" butonunu kullanabilir, sonuçta kategori varsa konu da açmak gerekiyor. Herkesin ilgi alanı farklı.

Kendiniz de ilgi alanlarınıza göre konular açabilirsiniz.

Sarı saç herkese yakışmasa da sonradan sarışın olup çok yakışanlar var. Kaş ve göz rengi ile uyum yakalanabilirse güzel duruyor. Berrak için ise koyu saç çok daha hoş görünüyor.

Nilu’ye katiliyorum. Khaleesi nere, sen nere Berrak .p Felaket olmus

umarim bir gun bana da bundan yapip, house of the dragon ekibine alirlar :liv:

Geri