Berra Bebek Mevlüt Töreni

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Şu ve benzeri görüntülerin içinde bulunan her çocuk 18 yaşını doldurduğu gün ailesine dava açmalı.

Koldaki altinlar, kafadaki sapka ne kadar uyum ve ahenk icinde.... ayinin bali cok olunca seyine seyine surermis...

Bu malum tayfa parayı nereye ve nasıl harcayacağını cidden bilemiyor.
Estetikten yoksun ortadoğu özentiliği hayatlar.

sanırsın 7 milyarlık dünya üzerinde bi onların cocugu oluyor, bi onlar evleniyor [ARGO]a m k[/ARGO]

images

Bunlar başta bisküvileri sandalyede ikram edip tostları yumurtaları kurdeleye sarıyorlar...
Sonra da çocuk doğurdum hadi beni pohpohlayın...

Çağın garabeti.. Herkes bir başkasına kendinde olanı gösterme gayretinde.. Olan var olanı tüm detaylarıyla, olmayan ise kıt kanaat var edebildiğini, sergileme derdinde.. Çünkü dönemin kabul görme, kendini özel hissetme ve çağ atlayabilme kriteri, hayatını tüm gereksiz detaylarıyla sergilemekten geçmekte..

Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış.
Benim ne bir Sünnet düğünüm oldu, ne de Asker uğurlama törenim. Otobüse yalnız binip gittim.

Ben de askere giderken bana sürpriz yapmışlar otogarda ortaya çıkıp havaya falan atmışlardı keşke otobüse binip gidebilseydim 25 yaşında adamı havaya fırlattılar terbiyesiz herifler

Görgüsüzlüğün, zavallılığın, güya modern islamcılığın cahil-i cühela'ları. Bir de modern islam çıktı... Mevlid nedir, dinimizdeki yeri nedir önce onu araştırsınlar. Bunları gördükçe soğuyor insan.

Kimsesiz çocuklardan bahsedelim biz. O'nlara nasıl yardım ederiz onu düşünelim... Bırakın bu şarlatanları.

Geri