Berlin’de eşcinselliği öğreten iki kreş açıldı.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Almanca’dan Türkçeye çeviri yaptım umarım yanlış anlamadım. @Süreyya bizi aydınlat ne diyor bu adiler..

Sayın Wiesenhueter,

Bir kez daha ilk bakışta inanamayacağınız haberlerden biri: Berlin, Almanya'da sadece iki gey ve lezbiyen gündüz bakım merkezine sahip.

Schöneberg bölgesinde, 90'a kadar çocuğa lezbiyen, gey, biseksüel olmanın nasıl bir şey olduğunu gösterecekleri iki gündüz bakım merkezi “Pink Tiger” ve “Yellow-Green Panther” Ocak 2023'te açılması planlanıyor. , trans veya benzeri eğitimciler tarafından ve materyaller .Yaşanabilir.

Bu planın manşetlere çıkmasının başlıca nedeni, tanınmış “pedofili araştırmacısı” Rüdiger Lautmann'ın (SPD), iki Yeşil politikacıyla birlikte gündüz bakım merkezi sponsor derneğinin yönetim kurulunda yer almasıdır. Pedofilinin küçümsendiği "Die Lust am Kind" kitabını yazdı, pedoseksüelliğin yasallaştırılması için kampanya yürüttü ve bir zamanlar birlikte çalıştığı Helmut Kentler'i kamuoyu önünde övdü

Yabani..yesillere oy verenin...diye cok cikislarim olmustu burada.
Hatta @Psinoza ile de cok tartistik bu konuyu..inanmadi bana.Kaynak istedi.Yesiller cocuk yasta nikahi savunan bir ajanda güdüyor.
Ulusalciligi yermenin,neticesi böyle seyler oluyor iste.
Ama bu kita cok durmaz..ben sana sölim.
Irite edici.Ama sasirtici degil..sürec bunu hedefledi.

Gerçek germenlik bu diil

Hollanda’da 1980’lerde galiba pedofil partisi kurulmuştu.onların hakkını savunan bir oluşum..onlar olaya şöyle bakıyor,eşcinsellik nasıl ki günümüzde hastalık veyahutta tercih meselesi ise aynen pedofilide öyle algılanmalıdır.çünkü elinde olmayan bir şey cinsel yönelim bozukluğu..burada önemli olan tek detay, insanın yapısındaki sapkın davranışların sebebi tam olarak nedir.

Farkli kültürlerde,farkli ele alinan konular bunlar..Universal bir referans yok..

ahaha ya suriş ne diyorsun... biraz daha ileri gitsen eşcinselliğin bulaşıcı ve öğretilerle yayılan bir hastalık olduğunu ve yeşillerin tüm dünyayı cinsiyetsizleştirme projesinde başı çektiğini söyleyeceksin.

yeşillerin proje ve sosyal çalışmalarına çok fazla vakıf değilim ama çocuk işçiliğinden, çocuk yaşta evlendirilmelere karşın gösterdikleri tavır açık ve net.

haber de geçen kreş meselesi de bana çok garip gelmiyor. hatta bana soracak olursanız tüm eğitim müfredatlarına kadar homoseksüelliğin, hetero cinsiyetler gibi bilimsel ve sosyal yönden incelenmesi ve çocuklara çocuk yaşta eğitiminin verilmesini gerektiğini savunurum.

Boyle bir sacmaligida gormus olduk. Cocuk yasta asilamak degilde nedir bu? Tahminim gay/bi aileler cocuklarini yollar.

Medeniyetde cig actilar

Bu tip hareketlerin tamamen reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum.
Yoksa bu eğitimi zaten çocuk ailesinden, teknolojiden vs bir şekilde alıyor.
Amaç bazı kesimlerce hassas görünen bir konu için şirinlik oluşturmak, çok da ciddiye almıyorum.

ahaha ya suriş ne diyorsun... biraz daha ileri gitsen eşcinselliğin bulaşıcı ve öğretilerle yayılan bir hastalık olduğunu ve yeşillerin tüm dünyayı cinsiyetsizleştirme projesinde başı çektiğini söyleyeceksin.

yeşillerin proje ve sosyal çalışmalarına çok fazla vakıf değilim ama çocuk işçiliğinden, çocuk yaşta evlendirilmelere karşın gösterdikleri tavır açık ve net.

haber de geçen kreş meselesi de bana çok garip gelmiyor. hatta bana soracak olursanız tüm eğitim müfredatlarına kadar homoseksüelliğin, hetero cinsiyetler gibi bilimsel ve sosyal yönden incelenmesi ve çocuklara çocuk yaşta eğitiminin verilmesini gerektiğini savunurum.
Birak ya...

Yesiller 159 km lik yola ucak kullanio

almanların disiplinini değil de kıskançlığını almışsın belli ki kehkeh...
zamanı verimli kullanıyorlar demek ki, çünki boşa geçen her saniye dünya da bir haksızlık yaşanıyor, bir çocuk evlendiriliyor, bir mağduriyet ve ölüm yaşanıyor. ne diyorsun medeniyetin nimetlerinden faydalanılmasın mı? imkan var ki biniyorlar...

almanların disiplinini değil de kıskançlığını almışsın belli ki kehkeh...
zamanı verimli kullanıyorlar demek ki, çünki boşa geçen her saniye dünya da bir haksızlık yaşanıyor, bir çocuk evlendiriliyor, bir mağduriyet ve ölüm yaşanıyor. ne diyorsun medeniyetin nimetlerinden faydalanılmasın mı? imkan var ki biniyorlar...
O zaman ben de nijerya cikolatasi yerim..

Bi kere de anlasan horoz kesijim zaten.
Konuyu sulandirdin.
Yesillere oy moy yok.

Geri