Berkin Elvan. Yorumsuz.

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10157154_728597497193081_1274410233_n.jpg

bu fotoğraftan bi şey çıkarabilen oldu mu ya?

Çocuk öldü. Daha ne istiyorsunuz yahu
Neyi öne çıkarmaya çalışıyor sunuz.
Başınızda olan adam askerine kelle, halkına koyun, Ayyaş dediğinde neredeydi tepkileriniz?
13 yaşında ki çocuk mu zorunuza gitti.
Dava ne olursa olsun, nasıl yetiştirilmişse yetişsin. O daha çocuktu.

Bir gün de Erdoğan'ın yaptıklarını dile getirin Allah razı olsun diyeceğim. Ama yok. Ölen insanların arkasından beddua edip küfür etmek, bir şeyleri göstermeye çalışmak sizin işiniz.

provokatörlere geçit yok berkinimizin çükünü yiyin

Ben anlamadım :(
Yorumsuz başlığıyla verilen bu fotoğrafta benim anlayamadığım nokta nedir acaba anlayan biri anlatabilir mi ?

Okmeydanin da yaşayan çocuğun sarıgül ile yan yana fotoğraf cektirmesi kadar doğal ne olabilir?

Oralar hep sarıgül.

sağ alta oktay ustayı mı eklemişler lan?

Jack sparrow arkadaş,

Gezi direnişinde halka palayla saldıran palalı saldırganlar vardı. Başbakan'ın "%50 yi evde zor tutuyoruz" dediği kişiler.
Seni de aynı onlara benzetiyorum. Ama sanal olanı. Sen de forumun palalı saldırganı gibisin.
Geçen defakilerin kimliği ifşa olduğunda Fas'a kaçmışlardı. Ama bu defa halk tekrar hareket ettiğinde Fizan'a da kaçsa kurtulamazsınız.

Çocuğu meydanlara itenler gayet rahat secim savaşlarına devam ediyor.Neymiş ateş sadece düştüğü yeri yakarmış siyasetin s sini bilmeyen çocuk öldüğüyle kaldı onu gaza getirenlerin sayesinde.

Benim çıkardığım sonuç, Tayyiple ya da TOPbaşla fotoğraf çektirseydi Şehit,Sarıgülle fotoğraf çektirdiği için terörist!Akpli gibi düşününce bu sonuç çıkıyor!

Bu çocuk yakanıza yapışır öteki tarafta.
Sizin küfür edip, hakaret ettiğiniz bu çocuk şuan cennetin meleklerinden biri. Bu çocuğu suçlu görenlerde şeytanın çocuklarıdır.

Iyi günler.

Sus gönlüm!
Her susuşun bir cevap olsun.
Her susuşun sabrın olsun. Her susuşun duan olsun.

Şemsi Tebrizi

Gereksizlik ötesi bir konu ile yeniden karşınızdayız sayın seyirciler? Ne alaka bu konu şimdi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri