Berk Erçer Kimdir - Berk Erçer Biyografisi

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türk Ünlüler
Doğum Tarihi: 09 KASIM 1983
Doğum Yeri: İSTANBUL DOĞUMLU
Burcu: AKREP
Öğrenimi: İstanbul Bilgi Üniversitesi , Görsel İletişim Tasarım & Fotoğraf ve Video 2. sınıf öğrencisi . Profesyonel Fotoğrafçı ve Oyuncu .
Yer Aldığı Platformlar
Klipleri: Kubilay Kasap önderliğinde çekilen Bengü Erden'in - Unut Beni - Adlı şarkısının video klibinden hatırlıyoruz .
Reklam Filmleri: Eti Çay Keyfi - Vivien Parfüm vs.
Oynadığı diziler: 'Hayat Güzeldir' adlı bi aile dizisiydi orada Şahinoğlu Ailesinin oğlu olan ' Burak ' karakterini canlardırıyordu.
Doktorlar dizisinde 'Cerrahi Asistan Güney Aydoğdu'yu canlandırıyordu .
Daha önce "Adını Feriha Koydum" ve "Kayıp" dizilerinde rol alan Berk Erçer şimdi de Kurt Seyt ve Shura dizisine dahil oldu.

Berk Erçer boyu: 1.80 cm
Berk Erçer, 1983 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım & Fotoğraf ve Video bölümü mezunudur. Berk Erçer’i ilk olarak Kubilay Kasap önderliğinde çekilen Bengü Erden’in Unut Beni adlı şarkısının video klibinde oynadı. Daha sonra Doktorlar dizisinde Cerrahi Asistan Güney Aydoğdu rolüyle herkesin tanıdığı bir isim haline geldi.

Başarılı oyunculuğu ile son zamanlarda adından söz ettiren dizilerde rol almaya başladı. Kayıp dizisi ve Kurt Seyit ve Şura adlı dizilerde rol almaktadır.

Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan fenomen bir dizi haline gelen Medcezir dizisinde Sinan Enveroğlu karakterine hayat verdi.

5kwkij3u.jpg

rtqkuxs3.jpg

6tfanv9c.jpg

(Sen nasıl bir şeysin arkadaş.)

Berk Erçer; 09 Kasım 1983 İstanbul Doğumlu ,Akrep Burcudur.

Berk Erçer; İstanbul Bilgi Üniversitesi Profesyonel Fotoğrafçı ve Oyuncu .

Berk Erçer'i ilk olarak Kubilay Kasap önderliğinde çekilen Bengü Erden\'in - Unut Beni - Adlı şarkısının video klibinden hatırlıyoruz . Doktorlar dizisinde Cerrahi Asistan Güney Aydoğdu rolüyle tanınan oyuncu Kanal D’de gösterimine devam eden Kayıp’ta rol almıştı.
Berk Erçer'in oynadığı diziler

Medcezir (2014) - Sinan Enveroğlu
Kurt Seyit ve Şura (2014) - Mişa
Kayıp (2013) - Mahir Eray
Hayat Güzeldir - Burak
Doktorlar - Güney Aydoğdu

Rol aldığı reklamlar & klipler

Eti Çay Keyfi, Vivien Parfüm
Bengü Erden'in – Unut Beni

Geri