Berhan Şimşek CHP'yi ele geçiren çeteyi anlattı

Konu sahibi son olarak 242 gün önce görüldü
Özgür Özel ekibi pavyonda milletvekili satın almış.

1000001634.jpg

Berhan Şimşek şunları ifade etti:

Bu yolculuğun içerisinde eğer görevini yerine getirmeyen birileri varsa genel merkezdir. Mutlak butlan geliyor, kayyum geliyor, çağrı heyeti geliyor. Partiyi yıprattılar. Şimdi buradan soruyorum: Bu partiyi mahkeme koridorlarına Kılıçdaroğlu, Berhan Şimşek mi düşürdü? Pavyon masalarına biz mi düşürdük? Kendi beceriksizliklerinden, kifayetsizliklerinden oldu."

Parti holding oldu, sahibi Silivri'de, CEO'su da Sayın Özgür Özel."

Özgür Özel ekibi pavyonda milletvekili satın almış.

Ekli dosyayı görüntüle 117895

Berhan Şimşek şunları ifade etti:

Bu yolculuğun içerisinde eğer görevini yerine getirmeyen birileri varsa genel merkezdir. Mutlak butlan geliyor, kayyum geliyor, çağrı heyeti geliyor. Partiyi yıprattılar. Şimdi buradan soruyorum: Bu partiyi mahkeme koridorlarına Kılıçdaroğlu, Berhan Şimşek mi düşürdü? Pavyon masalarına biz mi düşürdük? Kendi beceriksizliklerinden, kifayetsizliklerinden oldu."

Parti holding oldu, sahibi Silivri'de, CEO'su da Sayın Özgür Özel."
Ya bu adama da AKP el atmış galiba. Anlamıyorum ya anlamıyorum arkadaş şikayet eden chp'li şikayet edilen chp'li rüşvet alan chp'li rüşvet veren chp'li. Bu bir şaka olmalı veya bunu siyasi bir amaç ile planlayan varsa beyinsizin teki olmalı. Hani reklamın iyisi kötü olmaz derler ya buradan olsun Adımızı gündemden hiç düşürmesek kesin seçimleri alırız diye düşünüyorlar herhalde.. Gülücük gülücük kahkaha, Hatta yerlere yatıp anıra anıra gülen kahkaha

Geri