Bergen

Konu sahibi son olarak 134 gün önce görüldü
Bergen, 4 Mart 2022 tarihinde vizyona girmiş olan, senaryosunu Sema Kaygusuz ve Yıldız Bayazıt'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper ikilisinin yaptığı, Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı biyografik ve dram türündeki Türk yapımı sinema filmi. Şarkıcı Bergen'in hayat hikayesi anlatılmaktadır.

Oyuncular​

• Farah Zeynep Abdullah - Bergen (Belgin Sarılmışer)
  • Tilbe Saran - Sabahat
  • Erdal Beşikçioğlu - Halis Serbest
  • Nergis Öztürk - Nadire
  • Şebnem Sönmez - Suna
  • Ahmet Kayakesen - Abdullah
  • Arif Pişkin - Selahattin
  • Suzan Kardeş - Komşu
  • Cemal Günbaş - Erdal
  • Ali Seçkiner Alıcı - Cevdet

Fragman:

merak etsem de hala gidemedim. eleştirilerin hep hikayenin kopukluğuyla ilgili olması da kesin hayal kırıklığı yaratacak hissi uyandırıyor ve erteliyorum. ağlayalım içimiz açılsın diyeceğim bi an gideyim bari...

merak etsem de hala gidemedim. eleştirilerin hep hikayenin kopukluğuyla ilgili olması da kesin hayal kırıklığı yaratacak hissi uyandırıyor ve erteliyorum. ağlayalım içimiz açılsın diyeceğim bi an gideyim bari...
Bende sürekli erteliyorum hep yarmagül geliyor aklıma:D

Biyografik filmlerden hic hoslanmiyorum. Simdiye kadar da hic izlemedim sanirim. Sanki bilmiyorum bi tuhaf geliyor. Hele boyle aglamali uzuntulu hickirikli yo dostum yo. Anksiyetemi azdirir bunlar benim. Recep ivedik e gideyim ben..

sinema salonu ne ya. alışkanlıklarımız değişti artık. hayatta sinema salonuna gitmem.... :emoji_unamused:

hiçbir şekilde ilgi duymuyor ve merak etmiyorum. izlemeyeceğim de bu yüzden. dün anna şey dedi "Yahu bergen filminden geliyorum hiç ağlayamadım ya deli oldum skj Elimde mendilimle kaldım ağlarım diye hazırlıklıydım.. sadece burnumu sildim o da soğuktan cünkü sinemanın klimalarını acmamış küpekler burnum aktı skjj" ksjsnsn şimdi ben bunu hatırlayacağım için mevzuya giremem de, edebimizle gitmeyeceğiz mecbur...

• Beğen
Tepkiler: glu
ne kadar mental olarak hazır hissetmesem de, bergen’in film yapılacagını duydugumdan beri merakla bekledigim icin(2sene) gitmem farz olmustu. tahmin ettigim gibi de oldu. ben zaten kolay etkilenen biriyim evet ama bir filmin, hikayenin etkisi filmden sonra da sürer mi.. ne zaman aklıma gelse kederleniyorum…. filmin basından sonuna kadar agladım. cok cok üzüldüm.

mahsun kırmızıgül gibi filmi terk etmemek için zor tuttum kendimi.ksjsh şahane performanslar izledim fekat hikayeyi daha önce araştırdığımdan mı bilinmez; o kadar yavan, o kadar eksik geldi ki bana, üzüldüm çünkü beklentim bayağı yüksekti. yine de şans verilebilir mi?… netflixe düşünce evet….

Geri