Bergen filminin yönetmenleri Eşcinselmiş.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Meğer bu ikisi 2016’da evlenmişler.bende diyorum şu saçma bergen filmi nasıl böyle her yerde popüler oldu.medyanın gücüyle peağğ normal biri çekseydi kimse tenezzül edip gitmezdi..
82C4E2FF-D901-432F-B71C-FCC71ECDE5A0.jpeg

Başlık formata aykırı, sanki bir dedikodu paylaşılmış gibi.

SEYİRCİ

İlk Hafta Sonu 718.043
Toplam (4 Hafta) 4.868.250

HASILAT

İlk Hafta Sonu ₺22.678.859
Toplam (4 Hafta) ₺142.836.200

Veriler Box Office Türkiye'den alınmıştır.

Filmi izlemedim,izlemeyide düşünmüyorum.rakamlardan bağımsız konuşursak, mesela konuyu açan kişi acaba bu kişileri daha önceden biliyormuydu ? şahsen ben tanımıyorum,bilmiyorum,acaba eşcinsel olmasalardı bu "saçma" dediği filmi gidip izlermiydi ? yoksa eşcinsel oldukları için mi film saçma ?

Adamların eşcinsel olmaları sorun değil.ama medyada büyük bir güce ve empatiye sahip olduklarını biliyorum..daha kaliteli filmler yapıldığı halde bu kadar reklam ve propaganda yapılmadı,başarıda sağlanmadı.filmi izliyenlerin çoğu biliyor zaten şahısları.son zamanlarda eşcinsel insanlar popüler,göz önünde.

son zamanlarda ki eşcinsel insanlar daha popüler,göz önünde konusuna gelirsek katılıyorum,digital platformlar ve sosyal medya insanları buna itiyor,bunda seninle hem fikirim. diğer reklam propaganda yapılmaması konusunda da seninle hemfikirim.

fakat konu başlığı filmi kullanarak eşcinselliğe atıfta bulunuyor,arada ki sorun bu!

Nabalim escinselse. Adamlar isini yapmis filmi cekmis.

Gerisi bizi ilgilendirmez

Geri