Berfu Yenenler ile Seda Bakan arasındaki "baby shower" polemiği gündem oldu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
BERFU YENENLER İLE SEDA BAKAN ARASINDAKİ POLEMİK GÜNDEM OLDU

Berfu Yenenler, YouTube kanalında Seda Bakan'ı ağırladı. Programda Seda Bakan ile Berfu Yenenler arasındaki 'baby shower' tartışması sosyal medya platformu X'te gündem oldu.

Seda Bakan, "Ne o öyle herkesten hediye beklemek... Çok ayıp değil mi? Ben kimseye 'bana hediye getirin' diyemem. Eksikleri ben mi göndereceğim? Bu bir kere bizim kültürümüze aykırı. Gelen zaten eli boş gelmiyor ki" dedi.

Berfu Yenenler; "Ben o kültürü hemen sahiplenirim. Çok pahalı... Ama doğru dolulukta gelmesi lâzım kişilerin. Baby shower da zaten maliyetli oluyor." dediği esnada, Seda Bakan araya girerek, "Baby shower yapacağına bebeğinin eksiklerini al bence" ifadelerini kullandı.

Kaynak

1714467934097-ggsdi.jpg

Bu Berfu kadar kezo nazo bir ünlümsü kişilik yok yav, yüce raplim, böyle tiplerden sen kor u.

Sedaanım, size kalb.

Bazı çiftler neye ihtiyacı olduğunu belirtiyor ve bir bakıma faydalı gibi görünse de çoğu zaman da şov amaçlı olduğu bir gerçek.

Programın büyük bir kısmını izledim, bir polemik gelişmiyor aralarında, öyle yansıtıldı ki her yerde sanki bir gerginlik oluşmuş gibi. Berfu, insanlar tarafından o kadar antipatik bulunuyor ki vurun abalıya gibi ne söylese linçleniyor. Bu talk showa kadar adını duydum mu bilmiyorum, eser’in eşi olduğunu da yine bu programla öğrenmiş olabilirim, ne vasfı var hiç bilmiyorum ama bu linç kültürü bana fazla geliyor, bir kadın bir iş yaptı ve tuttu, bütün videolarının altındaki yorumlar… seyretme ya seyretme, bu lince gerek yok.

Programın büyük bir kısmını izledim, bir polemik gelişmiyor aralarında, öyle yansıtıldı ki her yerde sanki bir gerginlik oluşmuş gibi. Berfu, insanlar tarafından o kadar antipatik bulunuyor ki vurun abalıya gibi ne söylese linçleniyor. Bu talk showa kadar adını duydum mu bilmiyorum, eser’in eşi olduğunu da yine bu programla öğrenmiş olabilirim, ne vasfı var hiç bilmiyorum ama bu linç kültürü bana fazla geliyor, bir kadın bir iş yaptı ve tuttu, bütün videolarının altındaki yorumlar… seyretme ya seyretme, bu lince gerek yok.
Linç kültürünü destekleyen insanları ben de anlamıyorum ve sosyal medyada da olsa gerçek yaşamda da olsa çok tehlikeli bir durum...

Haberlere dün rastladığım bir örnek de bu durumun ne kadar korkunç boyutlara ulaştığını gösteriyor. Tacizci iddiası ile linç edilip öldürülen birinin sonradan olayla hiçbir ilgisi olmadığı ortaya çıkmış. Bu linç eylemeni o an destekleyenler ne olacak peki?

Linç kültürü, yargısız infaz v.s sosyal medya sayesinde daha da yaygınlaşmaya başladı.

Diyarbakır'da bir kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddiasıyla, darp edilip bıçaklandıktan sonra yaralı halde sokaklarda gezdirilip, hayatını kaybeden fakat çocuğun annesi tarafından yanlış kişi olduğu tespit edilen Ergün Arslan'ın (40) ölümüne ilişkin 2'si tutuklu 6 sanığın yargılandığı davada 6 sanığa indirimli hapis cezası verildi.

Kaynak

Geri