Sözlük berberde saç yıkatmak

Sözlük
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Ben normalde tıraş olup evimde yıkanırım. Bazan meçuren işim gücüm olduğunda yıkatmak zorunda kalırım.

Berberin eli gözde kulaklarda, haşır da huşur, kaynar bir su, insafına kalmış, 3 şampuan mı yapar 5 şampuan mı artık. Bırak da gidelim.

8uc11x0.gif

Saç yıkanır. Kesilir.
Bizde saçı kesiyo sonra yıkıyo. O da para verirsen

Yıkatmadan çıkıyorum o kıllar ensemden içeri girdiği gibi kaşınmaya başlıyorum komple yıkanmadan rahat edemiyorum..

genelde yıkatırım
elleri yumuşak bir anne şefkatiyle yıkarlar genelde
fakat bugüne kadar şampuan tercihim asla sorulmadı.
merak da etmiyorum açıkçası. bu işin usulü iki keredir. iki pırt pırt yapar gönderir.
beni en çok endişelendiren havluların sterilliğidir.

erkek olmakda zor ne dertlerrr sjxjs berbere git saç sakal yıkat vs ohoooo allah yardımcınız olsun beyler xd

saçınız uzunken ve tam yıkama esnasında berber biriyle muhabbet ediyorsa veya televizyon izliyorsa yıkatmayın...
boğulma tehlikesi yaşayabilirsiniz

Ben yıkatıyorum kullandığım şampuandan oraya da alıyorum benden başkası kullanmıyor. Kullanırsa kıllanırım. Kıllanırsam kıllatırım.

Geçen yıla kadar yaklaşık 15-16 yıldan beri aynı kuaföre giderdim. Bizim cadde üzerinde maddi durumu kötü, ailesi tarafından red edilmiş, evi yıkılmış bir çocuk var yurtdışı deneyimi var ayrıca. Köhne bir dükkanı var borç harcla açtı aslında bodrum gibi bir şey -1 diyelim. İmkanınca açmış çalışıyor destek olmak amacıyla ona gidiyorum. Eski yere ne ödüyorsam aynı parayı veriyorum. İşini layığıyla yapıyor zaten. Kimi utanmazlar ne verirsem alır kafasıyla komik paralar veriyorlarmış. Duyunca üzüldüm abi yani tüm aileyi tanıdıkları oraya gönderdim. Ne zaman gitsem para almamak için şekilden şekle giriyor çokta gururlu. Böyle bir yere gitmeye utanmıyorum. Normalde saç yıkatırdım ama ev yakın zaten 300 metre kıllı kıllı yürümek bozmaz beni.

malumunuz bakımlı olduğum için
tıraş olunca yıkatıyorum

Geri