Berber Mali | Profesyonel Logo Çalışması | Ps-Ai

Konu sahibi son olarak 3563 gün önce görüldü
İngiltere'de kurulan bir firma tarafından çogu logo internet sitesi üzerinden satın alınıp yapılır sıfırdan bir çizim yapmam için 300 lira pekte bizim gibi grafikerleri tatmin edicek bir para degil arkadaşım, ben zaten '' Sıfır Çizimdir '' diye yazmadım farkındaysan, bazı çalışmalarım tabiki alıntı gibi görünebilir fakat, ücretleri internet sitelerine ödendi. Ayrıca bilgin olsun bu logoyu dünya çapında sadece 9 firma kullanıyor onlarında yazı tip font'ları tescilli bilgin olsun ;) ucuz maliyete kendimi küçük düşüremem ama herkes hakettigi logoya tatmin olsun ;) ayrıca müşteri memnuniyeti herşeyden önemlidir ;) :heyoo::heyoo::heyoo:
Bende bu işi yapıyorum biz sizlere direk hırsız diyoruz. Grafikerlik googledan bulup yapmak değil hayal gücünü kullanıp çizmektir. Ben bu logonu o yaptığın müşterine göstersem olumlu tepki alacağını hiç sanmıyorum

Bende bu işi yapıyorum biz sizlere direk hırsız diyoruz. Grafikerlik googledan bulup yapmak değil hayal gücünü kullanıp çizmektir. Ben bu logonu o yaptığın müşterine göstersem olumlu tepki alacağını hiç sanmıyorum
~ Venüs Panardi

tamam haklısın dicek lafım yok kardeşim ama o an müşteri '' Aha bunu bana yap ve hemen maliyet çıkar '' dedigi zaman ben kullanılmış desem bile şurasını degiştir burasını degiştir diyor ve daha sonra '' Tescil '' ettirirken hiç bi zaman sıkıntı yaşamıyorum, tüm logo çalışmalarımın patentleri var zaten bu yüzden haklısın ama 300-400 lira bunlar ufak maliyetler orjinal tasarımları burda paylaşıp niye bi taraflarım kalkık göstereyim ki, hiç degilse istekte bulunan arkadaşlara ücretsiz seçenekler sunuyorum ;) Hangi firmaya baglı çalışıyorsunuz siz, ben dakika başı bilgisayarda oturmuyorum bilginz olsun ;) bu logoların çogu firmalara teslim edildi zaten ücretleri alıntı ve patentleri yapıldı bizden yana bi skıntı yok, çogu kişide biliyor başka yerlerde de aynılarının oldugunu zaten ;)

Biz sadece logo yapıp vermiyoruz kataloğundan kartvizitine çantasına anahtarlığına kadar seni aşan bi konu yani uzun zamandır bu işi yapıyoruz sayısız müşterim var. firmamı açıklamicam tabii ki

Geri