Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Mutluluk, galiba mutsuzluğa alışma hali. Kardeşim,
biz bu dünyada mutsuz olacağız, bu kesin.
Çünkü bizi mutsuz edecek birileri çıkacak;
sen ne yapmaya çalışırsan çalış,
buna engel olamayacaksın"
dediğin zaman tamamdır.
Bence mutluluk bu.
O değilde bu aralar en çok sevdiğim ve yaptığım şey arabada giderken son ses müziğe bağıra bağıra eşlik etmem :zuha::zuha::zuha: Hastamıyım neyim ya :zuha::zuha::zuha::zuha::zuha: En son şunu açtım 5 kere üst üste dinledim ve bende söyledim :p Geliyo aşağıya şarkı :p
Bu Akşam Giderken Sessiz Sedasız Son Bir Defa Dönüp Yollara Baktım Gözlerimde Yaşlar Dilimde Şarkın Kapına Kırmızı Bir Gül Bıraktım Sanmaki Dönerim Artık Geriye Bu Sana Aşkımdan En Son Hediye Beni Hatırlayıp Ağlarsın Diye Kapına Kırmızı Bir Gül Bıraktım Mektuplarım Sustu Dillerim Sustu Bütün Şarkılarım Hep Sana Küstü Yağmurlar Yağarken Bir Akşam Üstü Kapına Kırmızı Bir Gül Bıraktım Sanmaki Dönerim Artık Geriye Bu SAna Aşkımdan En Son Hediye Beni Hatırlayıp Ağlarsın Diye Kapına Kırmızı Bir Gül Bıraktım