Günlük *βεπι απlαʍαψα çαlışʍα, $αδεcε $ευ

Konu sahibi son olarak 4544 gün önce görüldü
Nabıza göre şerbet :p ama sencil olmayı tercih ederim...

Neden yalan söylüyosun şuan ? Sen bana hep bencil ol vbvbvbvbvbvb demiyomuydun logları çıkarttırma bana şimdi:icon_yillarcaezildi:icon_yillarcaezildi hemde aynen bu yüz ifadesiyleee :zuha::zuha::zuha:

Neyse senden beklenmicek şey "Sencillik" :hi:

peh :T::T::T::T::T::T::T::T::T::T:

Nabıza göre şerbet :p ama sencil olmayı tercih ederim...

ıııı şşşşşşeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy :D yazdığım cvbı unut bende konu sen olunca sencilim artık :D çnkü ben bu kısmı yanlış anlamışım üzerime alınmamışım :D sorry :dyg::dyg::dyg::gtr::melek:

Ben tek başıma koskoca dünyaya yeterim hala anlamadın mı? ;)

BerFin B.

Benim kudretimin ulaştığı yere senin hayallerin bile ulaşamaz ;)

~

Ne ölmek nefessiz kalmaktır nede yaşamak nefes almaktır..

Yaşamak; sevilmeyi hak eden birine yaşamını harcamaktır...!

~

Hayattaki en güzel şey;
Tüm kusurlarınızı bilmesine rağmen sizin hala muhteşem olduğunuzu düşünen birisinin
olmasıdır...

kesinlikle :dyg:

"Sensiz ölüyüm lan ben" demek istiyorsun diyemiyorsun.
Ama en kötüsü sen ona bakıyorsun o başkasına.

- Suskunlar

-Ayrılalım

..

+Neden ?
-Mutlu değilim.
+Seni seviyorum..
-Yαlαndαn seviyorsun.
+Bαnα güvenmediğin sürece mutlu olαmαzsın.
-Güven vermiyorsun.
+Güven vermiyorum , öyle mi?
-Evet.
+Neden güven vermiyorum biliyor musun ? Hep yαnımdα kαl diye. Çünkü sαnα güven versem bileceksin , seni αslα bırαkαmαyαcαğımı. Bırαkmαyαcαğımı bilirsen , gidersin. Bαşkαlαrınα αşık olursun , sαnα güven vermeyen birilerine. Ben seni yine beklerim. Sonrα onlαrdαn sıkılırsın , bαnα gelirsin. Amα ben yine orαdα olurum , seni mutlu ederim. Eskiye dönmek istersin , yine gidersin. Sonrα ben yine beklerim. Anlıyor musun , ben gidemem. Çünkü ben αşığım. Çünkü ben hαyαtımın odαk noktαsı olαrαk seni αldım. Sen , sen, sen.. Ben αğlαrım αmα küsmem. Kırαrsın beni belli etmem. Hep αlttαn αlırım sevgilim. Sen bαşkαsınα αşıksın evet , αmα bαnα αit ol diye susαrım. ‘O benim’ demek isterim hep. Sαnα güven vermem , beni bırαkıp gitmek sαnα kolαy gelmesin diye. Söz veremem hep yαnındα kαlαcαğım diye. Çünkü sen kαlbimi yordun. Ruhumu yordun. Beni mutsuz bi insαn hαline getirdin. Amα ben senin için hep güçlü kαldım. Sααtlerce beni umursαmαdın αmα sorαnlαrα ‘Hıhı , konuşuyoruz yine’ dedim. Eski mesαjlarını okuyorum her gün. Belki, belki eski sen yine gelir diye bir gün..
Şimdi , git. Amα bu sefer döndüğünde beni bulαmαyαcαksın.
Çünkü kαlbim bir kez dαhα sensizliği kαldırαbilecek kαdαr güçlü değil..

58385_548375368513241_1912953828_n.jpg

[YOUTUBE]huIMnU-_cF4[/YOUTUBE]

Gözlerimde hala yüzün. . .
..
Şimdi hangi yoldan gideyim?
..
Artık çok geç bir ümit daha yok
..
Yar bu diyardan gitti. . .

Hey sen ! Ne yaparsan yap seviyorum seni ! :rolleyes:
Çok seviyorum :rolleyes:
Çok :rolleyes:

* * *

Bir tek bunu istedim ben;
Sevdiğimi istedim yanımda.
Onunla olmak istedim.
Ne yana dönsem onu görüyorum.
Bir adım atsam ona varıyor yolum.
Bu kez başka olsun herşey Allah'ım..
Yardım et bize. . .

* * *

Çığlığınızı duyurun, gücünüz kalbinizde derler; külliyen yalandır ;) Duyacak adam seslendiğinde duyar çığık attığında değil.. Ve o gücünüz bırakın size kalsın duymayacak birine çığlık atarak tüketmeyin ;)

Yabancıyım senin cennetine ..

Hangi günahın bedelisin ?

Ey aşk sen nelere kadirsin.. :rolleyes:
Sabrın böylesi..

Geri