Günlük *βεπι απlαʍαψα çαlışʍα, $αδεcε $ευ

Konu sahibi son olarak 4543 gün önce görüldü
O en zor anlarda çok istersin ama ne dünya başına yıkılır, ne hayatın biter. Yaşamaya, nefes almaya devam edersin. Düzen kendi sıradanlığında devam eder. Her şey devam eder hiçbir şey olmamış gibi. Seninle alay eder gibi. Acını senden başka kimse bilmez. Ölemezsin de...

d7n7d.jpg

Keşke yüreğine en güzel 'aşk şarkılarını' fısıldayabilseydim. Yapamadım aşkım. 'Keşke' diyemeyeceğim kadar uzağım artık.

İsyan etmedim, sadece dizlerimin üzerine çöküp avazım çıktığı kadar bağırdım. Sesim çıkmayana kadar bağırdım. Galiba arada biraz da ağladım. Emin değilim. Kendimde değildim. Sonra bütün bunların benim başıma gelmesinin bir sebebi olduğunu düşündüm. Mutlaka bir karşılığı olacağını… Çünkü hep öyle söylerdi dinleyenler. Safsataydı belki ama o an içimi rahatlatmaya yetti.
Şimdi masumiyetime doğru gidiyorum adım adım. Ruhumu tüm kirinden arındırmaya gidiyorum. En baştan başlamaya gidiyorum. İnanıyorum, her şey güzel olacak bir gün ve karşılığını alacağım tüm bunların...

Sevgilim,

Bu sabah hayalinle uyandım güne. Kolunu düşündüm. Altımda ezilmiş olarak. Bir sabah kolun altımda ezilmişken uyanacağız seninle.Güneş gene en güzel şekilde yüzüme vurup selamlayacak bizi. Ben gülümseyeceğim gene en güzel şekilde. O zaman geldiğinde dayanamayıp öpmelisin beni.

Bir gün ben hazırlayacağım kahvaltını. Ne yumurtan eksik olacak masada, ne peynirin ne de zeytinin. En güzel a
şk yakışacak ama masaya. Bir de çay. Daha yumurtayı nasıl seversin, çayı nasıl içersin, kaç şeker kullanırsın onları öğreneceğim. Yüzünü kazıdığım gibi kazıyacağım onları da hafızama.

O sabah güne güzel başlamak için yeterince sebebim olacak yanımda. Sen yanımda olacaksın mesela. Düşüncesi bile heyecanlandırıyor insanı.

Sadece…

Sadece bil istedim işte.

Benim yeni birine alışmaktan çok sana kavuşmaya ihtiyacım var...

tumblr_m1mghqkbU21rophf7o1_500_large.gif

images

Tek isteğim senden, beni dizlerine yatırıp, saçlarımı okşamandı...

Çünkü sen öyle konuşuyordun ki, sağır olsam bile dediklerine inanırdım.

d7nkg.jpg

Konuşamadım. Bekledim belki bir gün dedim. Hani “belki” olur ya, hani o mucizevi günlerden biri gelir ya, o gün gelsin istedim. Kendi kendine gelsin istedim. Ağladım, şarkılar dinledim, yazılar yazdım. Aniden olsun istedim. Hiç beklememeye çalıştım. Anlatmaya çalıştım. Yazık ettim, en çok kendime yazık ettim. Aylar geçsin dedim, mevsim değişsin. Yaz gelsin dedim. Geçiyor dedim. Güneş açsın istedim. Güçlü olmaya çalıştım. Dimdik durmaya çalıştım. Kendime gelmek istedim. Sana gelmek istedim. Sonra sustum. En çok sana sustum. Buraya yazdım. Bazen hiç yazmadım. Yazamadım. Telefonumu kapattım, fotoğraflar yırttım, kitaplar okudum, filmleri eskittim. Şarkılar söyledim, bağırdım. Sonra şarkıları kapattım. Da-ya-na-ma-dım. Sokaklarda kaldırımlarda oturdum. Çok düşündüm. Gerçekten çok düşündüm. Yerlere düştüm. Zor oldu ama kalktım. “Çok sevdim be, gerçekten çok sevdim” dedim. Sonra da; “Sevmiştim” diye ekledim. Sarhoş oldum. Geçmiş zamanlı konuşmaya başladım. Geceleri uyumadım. Kitapları yarıda bıraktım. Dayanamadım en zor olanı bu ya, dayanamadım. Dua ettim. “İçine atarsan daha kötü olur” dedim. Konuştum. Gerçekten anlatmaya çalıştım. Anlatamadım. Sonuna kadar geldim. “Boşver” dedim her seferinde. Kendimi dinletmeye çalıştım. Kendimi sana sevdirmeye çalıştım. Seni sevdim işte be, çok sevdim.

247756_489427684414458_239334494_n.jpg

İnsan; düşünmek, inanmak daha da önemlisi sevmek için dünyaya gelmiştir…

baba-ve-kizi.jpg

Bir kızı yaptığı bütün hatalara rağmen affeden tek adam; babasıdır.. ♥

Yaptıklarını sen dahil herkes unutur. Ama ben hiç bir zaman unutmıcam, hiç bir zaman.. ;)
Unutturabilene helal olsun ;)

Bazen nasılsın demeye korkarsın çünkü bilirsin başkalarıyla iyidir ;)

Yıl dediğin geçer gider..
Aşk ise hep yeni başlar..

Bilemezsin !
Sana verecek bir armağanı ne çok aradığımı..
Hiç birşey içime sinmedi.
Altın madenine altın sunmanın ne anlamı var?
Ya da okyanusa su?
Düşündüğüm herşey,
Doğuya baharat götürmek gibiydi..
Kalbimi ve ruhumu vermemin bir yararı yok,
Çünkü sen zaten bunlara sahipsin.
O yüzden sana bir ayna getirdim.
Kendine bak ve beni hatırla . . .

"Kimse benim kadar sevmedi !"

diye bağırıyordu adam.

Gözlerin geldi aklıma..

Gülümsedim geçtim..

Oysa beni en çok üzen bana yalan söylemen değil; Sana bir daha inanmıyacak olmamdı..

Geri