A
Aşka Sıfır
Ziyaretçi
Ziyaretçi
AÇIKLAMA:
Şiir sayfası oluşturmak, günlük tutmak ve sergilemek gibi bir huyum yoktur; Bunları pek sevmem de. Ama kendi çapımda yazdığım sözler, şiirler, denemeler ve düz yazılar mevcut. Bunların bilinmesini, tanınmasını, yorumlanmasını, beğenilmesini ve tenkit edilmesini istediğimden, yer yer paylaşma gereği duymaktayım. Şahsıma münhasır bu sayfayı da bu vizyon ile, bu gayeyi güderek açmış bulunuyorum.
GİRİŞ:
Kalemim kendince kuvvetlidir ve mürekkebi yer yer can yakar. Argo takılmam. Küfür asla etmem. Fakat pek dobra, açık ve net yazarım. Bundan haz duyduğum gibi, olası negatifliklerden de gerilmem. Bu durum beni çevreme karşı pek ciddiymişim havasına ve gayet 'sert biri' edasına bürür. Hâlbuki kâlbim olanüstü yumuşaktır. Karşımdakinin de bu bağlamda benim gibi olmasını yeğlerim, isterim, umarım... Bu dobralığım neticesinde karşı tarafın kırılma ivmesini de göz önünde bulundurur, dobra olacağım diye, kâlpleri kırma yarışına girmem. Lâkin elimden geldiğince yaptığım bu kırmama gayreti neticesinde yine yer yer kırılmalar olur/sa, bunları da mesuliyet alanıma almadığımı belirtmek isterim.
Pek fazla duygusal, aşırı romantik ve yer yer maçoyumdur. Ateşle barut özellikle benim içimde büyük bir zevkle hayat sürerler ve bu zamana kadar münakaşa ettiklerini de görmedim.
Size kendimden daha detaylıca bahsetmek isterdim ama kendimden konuşmayı pek de sevmiyorum açıkçası. Burada paylaşacağım kalemimden esintilerle zaten beni ziyâdesiyle tanıma fırsatına nâil olacağınızı düşünüyorum.
BenzoL / Tek Kırıntı