BenzoL(Dem&Aşka Sıfır)

Konu sahibi son olarak 3043 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bolume "illa benim icin konu ac" diye israr edince kiramadim bende :p

Saka bir yana, kisa bir surede acemilikten usta uyelige gececek kadar azimli, foruma renk katacak kadar yenilikci, yazilan ciddi yorumlari komik duruma getirecek kadar esprili ve baskasi ile karistirilmaktan korkacak kadarda kendini seven birisi bana gore @Dem :p

Immm kendisi benim hislerimin bu denli kuvvetli oldugunu tahmin edemedi ve benden korktu :D saka bi yana, ben yokken gelmis üye olmus, deneme mod olduguna göre foruma cok sey katmis :)
Geri döndügümde dikkatimi ceken üyelerden oldu Dem. Hem yazilariyla, hem yorumlariyla bos birisi olmadigini gösterdi.
Biraz gizemli olmayi seviyor ama ben yavas yavas ögreniyorum onunla ilgili bazi seyleri, buda benim simarikligim olsun :p

Yemek ve cay sözü var bana, bunu da unutmuyoruz :p

Her daim burda olmali :cici:

Aslında hiç muhabbetmiz olmadı kendisiyle ama forumda yorumlarını beğendiğim biri. Mantıklı, aklı başında, adamına göre muamele yapıyor.
Sessiz,sakin biri.
Tanıdıkça yazarım :)

Özünde iyi biri olduguna inaniyorum, bazi konulari cokca ciddiye aliyor bazen kendisi ile celiskide oldugunu düsünüyorum, yorumlari güzel kalemi saglam modlarimizdan .

Eski bir üye olmasına rağmen uzun bir aradan sonra foruma dönüş yaptı sanırım:tatlı:
Kendisini tanımıyorum ama forum için oldukça yararlı paylaşımlarda bulunuyor:hi:
Tanışırız birgün :hello:

Güzel yorum ve paylaşımlarda bulunuyor.

Spesifik kisiligi saygiya şayan ve bilincsizlige kayıtsız kalmayan, duyarlı bir arkadasimiz. Bakis acilarimiz ve dusunce stillerimizin uyumundan oturu takibindeyim. Yakinen tanima firsatim oldugunda tekrar ugrarim.

Bugün kendisinin kim olduğunu çözmüş bulunmaktayım ( eğer yanılmıyorsam ) sohbeti güzel , canayakın ve efendi biriydi benim gözümde. Hala öyleydir diye umuyorum:)

Dem aşka sıfır benzol .. ekstra olumlu yada olumsuz yorum yapacak kadar tanımıyorum fakat ısinamadıgim bir şeyler var onda gerçi benim ısinmam pek de önemli değil ama neyse. Özetle seveni de var sevmeyeni de.

Foruma girdiğim sayılı zamanlarda, benim bile dikkatimi çeken ve beni bile bayan üye. (Var birkaç tane daha, sevgisizliğimi paylaştırıyorum.: )) )

Iyi biri. Insan cesitleri konusunda bilgili tecrübeli gibi.
Adamina göre muamele ediyor.
Bu güzel birsey mi?
Ona kendi karar versin (:

Yazdıklarını görünce "Allah'ım kör et beni" dediğim üye. :T:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri