Haber Benzine Dev Zam Yolda: Akaryakıtta Tabela Bir Kez Daha Değişiyor!

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
Yooo buralarda hayat bitti, iş yokki işçi alımı olsun. Haline şükret iyisin orada. Seni referans almaya devam edeceğim, birikimin benim için çok değerli.
Niye bizi ezikliğimizle baş başa bırakıyorsunuz yani öyle mi Neyse artık biz Mesut mutlu Avrupa'nın hayalini kurarak En azından psikolojik tatminimizin tadına varalım.( hüngür hüngür ağlayan emoji)

arabam yok ya
hüzünlendim bak yine

Niye bizi ezikliğimizle baş başa bırakıyorsunuz yani öyle mi Neyse artık biz Mesut mutlu Avrupa'nın hayalini kurarak En azından psikolojik tatminimizin tadına varalım.( hüngür hüngür ağlayan emoji)
Ya da bir dakika ya lütfen sahip olduğun güzellikleri bizimle paylaşmaktan mı korkuyorsun? Lütfen ama lütfen ya Avrupa burası zenginlik eğlence lüks biter mi her şey çok güzel değil mi orada biraz da bize güzellik yapın yahu.

Sana yanlịş anlatmışlar, burada yok mesut, mutlu hayat falan hepsi hikaye. Geri dönecez de gözü kör olasıca kurulu düzen bizi engelliyor. Sen kal oralarda daha mutlu olursun.

Sana yanlịş anlatmışlar, burada yok mesut, mutlu hayat falan hepsi hikaye. Geri dönecez de gözü kör olasıca kurulu düzen bizi engelliyor. Sen kal oralarda daha mutlu olursun.
Ya Tamam tamam anladım neyse tüm güzelliklerden Cennet nimetlerinden Sen faydalan istemiyorum Pekala ben burada kendi çukurumda Boğulurum teşekkürler.

Türkiye'ye bin yıl, tüm dünyaya yüz yıl yetecek yakıt olarak kullanılabilecek olan bir cevher Karadeniz'in altında.

Yeraltı kaynaklarını sadece biz işletsek, yabancılara verilmese. Katar gibi olurduk.

Geri