Benzin ve motorine zam

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Gectigimiz gunlerde hukumet kanadindan "bizde akaryakit fiyatlari cok ucuz.Avrupa ortalamasi 2 dolar.TL ye cevirsek 60 Liraya yakin bir rakam cikiyor.Bizdeyse su an 1.4 dolar vs..." seklinde traji komik bir aciklama gelmisti.Bu aciklama akaryakitin yilbasin da 60-64 TL bandina cikacaginin sinyali gibi.66 litrelik depoyo 3 bin TL'ye yakin bir paraya dolduruyorum Bu rakam 3-4 ay sonra 5 bin TL'ye cikacak.

Yasadigimiz surec normal degil.Bunu hukumet yetkilileri de kabul ediyor artik.

Gectigimiz gunlerde hukumet kanadindan "bizde akaryakit fiyatlari cok ucuz.Avrupa ortalamasi 2 dolar.TL ye cevirsek 60 Liraya yakin bir rakam cikiyor.Bizdeyse su an 1.4 dolar vs..." seklinde traji komik bir aciklama gelmisti.Bu aciklama akaryakitin yilbasin da 60-64 TL bandina cikacaginin sinyali gibi.66 litrelik depoyo 3 bin TL'ye yakin bir paraya dolduruyorum Bu rakam 3-4 ay sonra 5 bin TL'ye cikacak.

Yasadigimiz surec normal degil.Bunu hukumet yetkilileri de kabul ediyor artik.
Doldurabiliyosun önemli olan bu alım gücü zamlar etkilise toplu taşıma kullanırdın

Doldurabiliyosun önemli olan bu alım gücü zamlar etkilise toplu taşıma kullanırdın

Oyle tabi alim gucu onemli.Lakin deginmekte yarar var.Ben bekarim bakmakla yukumlu oldugum kimse yok.Ailemin evinde kaliyorum kira derdim yok.Yani kendimden baska kimseye karsi biri sorumlulugum yok.Lakin evli/cocuklu ve kirada oturan bir adina empati yapmani tavsiye ederim agabey.Burada durum siyasetin cok otesinde.İdeojik ayriliklardan ziyade bu durum,taraf gozetmeksizin herkesi olumsuz mana da etkiliyor.

Oyle tabi alim gucu onemli.Lakin deginmekte yarar var.Ben bekarim bakmakla yukumlu oldugum kimse yok.Ailemin evinde kaliyorum kira derdim yok.Yani kendimden baska kimseye karsi biri sorumlulugum yok.Lakin evli/cocuklu ve kirada oturan bir adina empati yapmani tavsiye ederim agabey.Burada durum siyasetin cok otesinde.İdeojik ayriliklardan ziyade bu durum,taraf gozetmeksizin herkesi olumsuz mana da etkiliyor.
Düzelecek 2024 bambaşka bir yıl olacak ne kaldı şurada

Aklım çıktı yine zamlandık diye.

Motorin 40 lirayı aştı!

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar, akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor.

Bu gece yarısından itibaren motorine gelen zam pompa fiyatlarına yansıdı.

Zammın ardından motorinin litresi İstanbul’da 40 lira 3 kuruşa, Ankara’da 40 lira 57 kuruş, İzmir’de de 40 lira 75 kuruşa çıktı.

Benzin istasyonlarındaki artış vatandaşın kamerasına yansıdı.

Kaynak

@ibadeath kadar sevinen yoktur.

Zam gelen çayı almaya, arabası ile gidebilmenin mutluluğunu yaşıyor.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar, akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Motorine gelen zammın ardından bu gece itibarıyla benzine de zam geldi.

14 Eylül Perşembe 00.00 itibarıyla benzine 1 lira 64 kuruş zam geldi.

Bu geceki zamla birlikte benzinin litre fiyatı, yaklaşık olarak İstanbul’da 38,51 TL’ye, Ankara’da 39,08 TL’ye, İzmir’de 39,19 TL’ye yükseldi.

Motorinin litre fiyatı ise dün yapılan zamlarla İstanbul’da 39,99 TL, Ankara’da 40,53 TL, İzmir’de 40,71 TL seviyesine çıktı.

Kaynak

İki gün önce indirim gelen motorine, bu gece zam geliyor!

İki gün önce (13 Kasım) 1.64 TL indirim gelen motorine, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere zam gelecek.
Akaryakıt sektörü kaynaklarının verdiği bilgiye göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 1 lira 14 kuruş zam gelecek.

Motorinin litre fiyatına 13 Kasım Pazartesi gecesi 1 lira 64 kuruş indirim gelmişti.

Bu geceki zamla birlikte motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 37,53 TL’ye, Ankara’da 38,11 TL’ye, İzmir’de 38,29 TL’ye yükselecek.

Benzinde ise fiyat değişimi olmayacak. Benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 34,55 TL, Ankara’da 35,20 TL, İzmir’de 35,31 TL seviyesinde bulunuyor.

Kaynak

Yav ben burafa ortalama 53,- TL ödüyorum 1 litre mazot için siz hala ağlıyorsunuz. Büyük ekonomistiniz sayesinde ucuza mazot kullanıyorsunuz nankörlük etmeyin yeter artık ajdjdhkll

Gece yarısından itibaren benzinin litresine 1 lira 46 kuruşluk zam yapıldı.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

Gece yarısından itibaren benzinin litresine de zam geldi. Benzine 1 lira 46 kuruşluk zam yapıldı.

Motorin grubunda ise herhangi bir zam ya da indirim yapılmadı.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 35.5 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 34.5 liradan satılıyor.

Kaynak

yılbaşından sonra gör ötv zammını.motorine geçen hafta ufak ufak 2 indirim geldi şimdi gene yaslayacaklar yetmiyor yılbaşından sonra ötv zammı ekleyecekler.
şimşek efendi dediği gibi tabana iyi yayıyorlar.

Kuru fasulye yeyip gaz üretin ve böylece hem karnınız doyar hem yakıt bedavaya gelir. Reisinizi baş tacı yapmaya devam edin.

Motorine dün gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 61 kuruş zam yapıldı.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

Önceki gün benzinin litresine 1 lira 46 kuruşluk zam yapılmıştı.

22 Aralık gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatına da 1 lira 61 kuruş zam yapıldı.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre: İstanbul'da motorin litre fiyatı 37.11 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 34.5 liradan satılıyor.

Kaynak

Geri