Benjamin Button´ın Tuhaf Hikayesi - The Curious Case Of Benjamin Button

Konu sahibi son olarak 3052 gün önce görüldü
Benjamin-Buttonin-Tuhaf-Hikayesi-1280240856.jpg

Yapım : 2008 - ABD
Tür : Dram , Fantastik , Gizem
Süre : 166 dakika
Yönetmen : David Fincher
Oyuncular : Brad Pitt, Cate Blanchett, Elle Fanning, Chandler Canterbury, Tilda Swinton
Senaryo : Eric Roth, F. Scott Fitzgerald, Robin Swicord
Yapımcı : Frank Marshall, Kathleen Kennedy, Cean Chaffin, Jim Davidson

Film, seksenli yaşlarında doğup, geriye doğru yaşlanan bir adamın hayatını konu alıyor. Benjamin Button hepimiz gibi zamanı durduramayan bir adamdır. Birinci Dünya Savaşı’nın sonunda, 1918’de, New Orleans’tan başlayıp 21. yüzyıla uzanan serüveniyle, onun hikayesi herhangi birininkinden daha sıradışı bir hayatı içerir.

Off çok sevdiğim filimdi severek izlemiştim hala aklımda film unutmamışım hayret :D Yaşlı bebek doğdu genç bebek oldu. Herkes saçma diyecek gene film bu saçma olur tabiki :) Hayaller filmlerde olur dememişler :D

Kim ne derse desin Perii bende çok seviyorum bu filmi :p

Yok hepsini izlemedim ama çogu izlediklerim, yarida birakip izlemediklerimde var :p

Tenezzul edip bana teklif ettigin icin memnun bile oldum, sagol Perii :)

Grupca izliyuoruz hemd daha iyi kaynasırsın arkadaşlarla doğrusu film sevenlerle tanışmışsın :D bizde tanışömış oluruz :D Haftada bir kezde senle izleriz film :D

Bu zamana kadar ters akışla gitmesine rağmen en çok sevilen film olsa gerek ..

Film yapmayı kesinlikle biliyor bu adamlar..Şu kalitede bir iki tane filmimiz olsa umudum olacak sinemamız için..Farklı bir senaryo ve harika anlatılmış..Brad Pitt'in oynaması da harika bir seçim olmuş..

[YOUTUBE]pzDzXPPkYGc[/YOUTUBE]

Geri