Benimle Uğraşılmaz Anlamıyorlar

Konu sahibi son olarak 2658 gün önce görüldü
Evet arkadaşlar bundan 1 hafta kadar önce yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum.

İş yerimde anlaşamadığım tek 1 kişi var patronum beni işten çıkartmıştı.

Sebebi ise kış geliyor adam fazla iş yok Allahtan bir mani çıkmazsa yaz gelince tekrar alırız oyuncak mı yaa bu iş konusunda böyle şeyler olmaz her neyse akşam olunca genel müdürümüz ve benden sorumlu olan kişi
aynı akşam patronla konuşurlar işte Hasan olmazsa biz biteriz şöyle temizlik yapıyor böyle temizlik yapıyor şöyle çalışıyor böyle çalışıyor işi tekrar bağladılar.

Anlaşamadığım adam bugün bana müşterilerin yanında bağırdı ben ya sabır deyip oran uzaklaştım genç bir bayan müşteri rahatsız oldu belliydi şöyle demişti neler oluyor yaa burada ne demektir bu ben rahatsız oldum demektir.

Gittim genel müdüre tek tek olanları anlattım genel müdür adamı çeker kenara vay efendim sen Hasana nasıl bağırırsın insanların içinde sen kendini patronmu sanıyorsun filan.

Adam yine akıllanmadı gelmiş bana diyor ki Biz bir şey deyince şikayet etmeyin kadın gibi konuşuyorsunuz kendi suçunuzu söylemiyorsunuz ne suçum varsa artık yakınımızda 2 bayan doktor olduğu halde sinirlendim senin bana bağırmaya hakkın yok dedim.

Cevabı bağırırım siz kimsiniz lan dedi bunu genel müdüre söyledim yarın yiyeceği fırçayı düşünsün benimle uğraşılmayacağını anlamasını ümit ediyorum aksi taktirde daha çok fırça yer doktorlar,hemişireler,hademeler,hasta bakıcılar ve güvenlikler hepsi benden yana neden çünkü beni efendi kişiliğimle ve yaptığım temizlikle sevdiler istediğini yapsın kendi zararına saygılarımla.

Allah yardımcın olsun, bazen omuzlarından egoları şişmiş insanlar er-geç yere çömelmek zorunda kalırlar. Umarım o da böyle olur.

İşine gelince canım arslanım işine gelmeyince başka türlü Allah biliyor kimin ne olduğunu açıklamaya gerek yok namaza git gıybet var,kalp kırmak var,kötü konuşmak var,ayıbı örtmek gerekirken başkasına anlatmak ta var ee kıldığın namaz nereye gidiyor arkadaş senin?

Geri