Benimle Dua Eder Misin?

Konu sahibi son olarak 2387 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün hiç güzel haberler almadım Bolahenk.
Saat dörtte bir uyandım... o zamandan beri ardı arkası kesilmiyor. 11 saat oldu...
Günün hakkını yemeyim... Güzel geçen iki güzel zaman dilimi de oldu. Biri sevgilinin sesini duymak, diğeri ise velevki’nin sesini duymak.
Lütfen daha kötü haberler gelmesin, Bolahenk.

Gelen her kötü haberi yazıp, tarihte silinmeyecek izler bırakmak huyum değildir. Şu sonuncu haber bardağı taşırınca sayfalarında buldum kendimi.
Benim adamın annesi hastanede. Acil olarak çağırdılar, yanına gitti. Lütfen ona bir şey olmasın. Şimdi değil.
Kadın tanışmak istedi, erteledim durdum... Çok pişmanım çok. Halbuki daha dün gece demiştik biz haftaya tanışacağız diye. Nolur geç kalmış olmayalım, Bolahenk.
Bu kadar ihtiyaç duyulduğu bir dönemde bırakıp gitmesin ailesini, nolur. Babaların gölgesi, annelerin nefesi yeter derler. Nefesiyle güç versin evlatlarına ki ayakta kalabilsinler. Yaralarını sarıp, ona da kendilerine de şifa olsunlar.
Sen de benimle dua eder misin, Bolahenk?

Beni neden bu kadar çok seviyorsun dedim,
Parcamsın sen canımsın insan canını sevmezde kimi sever dedi;
Üzerime çok titriyorsun, Bu kadar neden sarıyorsun beni dedim;
Yüreğimi ısıtıyorsun yüreğimsin, sarıldıkça huzurluyum mutluyum;
Beni sardığında kokumu neden derinden çekiyorsun dedim;
Kokun bedenime nefesime can veriyor, öyle bir tatlı kokuyorsun ki dedi.
Benim saclarımı neden bu kadar okşayıp, gögsünde başımı okşuyorsun dedim;
ilk hissettiğim sıcaklığın taneleri, ellerimle dokundukça yüreğimdeki parçanın sevgisi kalbimde çarpıyor dedi;

Ve bir gün gözlerini kapattı, bir daha açamadı. Bana onca sözleri söyliyen beni sevgisi ile boğan o sıcaklığı hiç bir kadın bir daha bana vermedi, Oysa tanrıya çok kızmıştım oysa'ki tanrı bunu hep yapar demişti bana. Habersizçe bir gün gidersem sakın ağlama ve tanrıya isyan etme, Ben seni bekliyeceğim yerde yine severim demişti;
Neden gideceksin demiştim beni bırakma sakin oysa sorduğumda

Neden ölüyorsun anne Vaktim doldu sıram geldi sakin korkma bir tanem, Ölümde hayatın bir parçası demişti.

Beni neden bu kadar çok seviyorsun dedim,
Parcamsın sen canımsın insan canını sevmezde kimi sever dedi;
Üzerime çok titriyorsun, Bu kadar neden sarıyorsun beni dedim;
Yüreğimi ısıtıyorsun yüreğimsin, sarıldıkça huzurluyum mutluyum;
Beni sardığında kokumu neden derinden çekiyorsun dedim;
Kokun bedenime nefesime can veriyor, öyle bir tatlı kokuyorsun ki dedi.
Benim saclarımı neden bu kadar okşayıp, gögsünde başımı okşuyorsun dedim;
ilk hissettiğim sıcaklığın taneleri, ellerimle dokundukça yüreğimdeki parçanın sevgisi kalbimde çarpıyor dedi;

Ve bir gün gözlerini kapattı, bir daha açamadı. Bana onca sözleri söyliyen beni sevgisi ile boğan o sıcaklığı hiç bir kadın bir daha bana vermedi, Oysa tanrıya çok kızmıştım oysa'ki tanrı bunu hep yapar demişti bana. Habersizçe bir gün gidersem sakın ağlama ve tanrıya isyan etme, Ben seni bekliyeceğim yerde yine severim demişti;
Neden gideceksin demiştim beni bırakma sakin oysa sorduğumda

Neden ölüyorsun anne Vaktim doldu sıram geldi sakin korkma bir tanem, Ölümde hayatın bir parçası demişti.

Xander, siz mi yazdınız bu yazıyı?

Xander, Meleğinizin mekanı cennet olsun.
Yüreğinize sağlık.

Keşke hepimizin sizinki gibi onu bu duruma “hazırlayan” bir annesi olsa.
İnşallah çok çok geç öğrenmek zorunda kalırız.

Hiraciğim
Rabb'im acil şifalar ve hayırlı ömürler versin.Duaciyiz

Yüce Allah şafi ismi hürmetine şifasını versin, sevdiklerine bagislasin Hira

Bazı duaları etsem de bir yanım kabul olmamasını diler.

ihaveanidea, niye diye sorasım var ama alacağım cevaba hazır mıyım kestiremiyorum.

Hiraciğim
Rabb'im acil şifalar ve hayırlı ömürler versin.Duaciyiz

velevki, Allah razı olsun kuzum. İyi ki varsın.

Yüce Allah şafi ismi hürmetine şifasını versin, sevdiklerine bagislasin Hira
@Ay, amin. Bütün şifa bekleyenlerden hürmetini eksik etmesin inşallah.

Bazı şeyler sadece dualarla olur. Her şeye hazır olmalı hiç bir şeyin olmamasına bile

şu mübarek gün hürmetine tüm hastalara rabbim şifa versin Hira cığım.en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırsınız inşallah.
Xander bey ,o yazıyı kaleme alırken yüreğiniz kaç kez parçalandı tahayyül bile etmek istemiyorum:(
mekanı cennet olsun insallah.

Son düzenleme:
Amin. İnşallah...

şu mübarek gün hürmetine tüm hastalara rabbim şifa versin Hira cığım.en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırsınız inşallah.
Xander bey ,o yazıyı kaleme alırken yüreğiniz kaç kez parçalandı tahayyül bile etmek istemiyorum:(
mekanı cennet olsun insallah.

İlgilenen doktorların mesleklerinde çok iyi birer uzman olmalarını, gereken ilgi ve alakayı üst düzeyde göstermelerini umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri