`Đy.
Üye
-
-
-
-
-
Sonbahardı ;
adı aşktı , belkide...
Bilinmezlikler çoktu ve bilindik tek şey kucak dolusu acı'ydı.
çok sevmek vardı heybemde , çok acı çekmekte varmış meğerse kader denen o ince çizgide...
bir bilinmezlik kuyusundan ıslık çalardı sessizlik
ağaçlar sallanır , yaprakları ise yerlerde ve sapsarı...
Hüzündü senin adın , hiçbir çocuğa verilememişti bugüne kadar taaki birileri çıkıp bana bunu mustah görene kadar.
Korkardı benliğim sensizlikde , hatta hiç ısınmak bilmezdi kalbim
Ve biliyor musun ? - benim sığınacak limanım dahi yoktu , belki de bu yüzdendi ANKARAM'ın denizsiz oluşu , belki de sen yoksun diyeydi bu kuru ayazlık /kimbilir ?
Hiç yakışır mıydı bu ışıklı sokaklarda elimin boş kalması , bu soğuk gecelere reva mıydı bu ayrılık ?
Söyler misin be adam ; ben üşümek zorunda mıydım böyle bir mevsimde ve böylesine bi il'de ?
yapayalnız kaldığım o günü seneler dahi geçse de her bi salisesini dahi mıh'lamışım beynime-kalbime...
sence yakıştı mı gtmek bu bedene ?
peki ya yüreğim , hiç düşündün mü giderken hali nedir diye ?
ANKARAM dedim ya sevgili , sevmediğimi hatta hiç sevmediğimi de biliyosun biliyorum , bu şehri güzel kılandı senin gözlerin , hiç kokunu dahi bilmesem de , yanımda yürümene rağmen ellerimiz yanyana gelmiş olsa bile hiç ellerini tutamamışken bile sebepti herşeyin herşeyinle sevmeme şu koca ama bana dar gelen bu şehri.
Benim üşüdüğümde bedenimi saracak bir ceketin hiç olmadı sevgili ,
Üşüdüğümde ellerimi tutacak , nefesiyle bile ısıtabilecek bir sen'im olmadı hiç
Olan ulaşamazlıklara rağmen çok sevdim , deli sevdim seni.
Bir sus payı bıraktın senli yüreğime ve öylece çekip gittin , oysa ben hiç susturamadım yüreğimdeki seni.
Kimi zaman kabuk tuttun çoğu zaman ise hep kanadın ve bu yürekte hiç unutulmadın , hiç unutulmadın be sevgili...
Yeliz K.//Konu O'ysa eğer , yazmayı seviyorum (;
İkibindokuz ''
ı8-Aralık-2oı2 ;2ı.oo
Sende açıp dinleyebilirsin ;)