Benim Sayfam ~`,

• Kullanıcı DnZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2959 gün önce görüldü
tumblr_mr5ihtgxQS1soz8oao1_500.jpg

"Parçaları kaybolmuş puzzle gibi artık insanlar. Kimilerinin ruhu, kiminin beyni ve birçoğunun da kalbi yok…"

Chuck Palahniuk

Kimisi !.. Aşk ı ! Tende aradı.Kimisi cepte..
Oysaki AŞK ! Ait olduğu yerdeydi !!! "Y Ü R E K T E

Bazen içinin sokaklarında kaybolursun ..
Kendini bile bulmazsın.

Bazen öyle bir hal alıyor ki benliğim...
Ne yana dönsem kendimi bulamıyorum..

tumblr_ltdk3a6m2h1qkfdnao1_500.jpg

Bazen nereye gidersen git..
Dünyanın en güzel yeri bile olsa..
O yanında yok diye gördüğün şeylerin ,aldığın nefesin hiçbir önemi kalmaz.

tumblr_lp5lr0ck2T1qlv88uo1_500.gif

Seni uzaktan seviyorum.." diye düşündüm içimden. "Yaklaşmadan, anlatmadan, anlaşılmadan.. Ben seni beklentisiz seviyorum.
Hiçbir şey ummadan, talepte bulunmadan, hayal bile kurmadan.
Kendi içimde taşıdığım sessiz sedasız bir sır bu. Ben belki de senden çok bu sırrı seviyorum..

tumblr_lobodd1c5u1qlv88uo1_400.jpg

Ona sarılıp hiç bırakmamak isterdim. Beni sımsıkı sarsın,hiç gitmeme izin vermesin isterdim. Kokusunu içime çekmek,kokumu ona vermek isterdim. Ona sarıldığım anlarda zaman dursun isterdim.

tumblr_ln00vpWTRn1qkkdpuo1_500.gif

Bir insanı unutabilirsin,
Bir insanın sana neler yaptığını da unutabilirsin,
ama o insanın sana ne hissettirdiğini asla unutamazsın..

tumblr_lo8lyj7UqM1qezjdpo1_500.gif

Seni bir kalıba sığdıramasamda
hayalimde senle yaşıyorum
bazen esen yelde bazen yağan yağmurda
bazende ufak bir tebessümde
manası büyük bir sevgide yaşıyorum seni A ş K`

Çok uzun süren bir fırtınadan sonra , kıyıya vuran bir balık gibi nefessiz kalıp tam ölmek üzereyken dalgaların tekrar denize sürüklediği bedenim...Şimdi...
Beni nefessiz bırakan o dalgalar yeniden nefes almamı sağladı...Uzun süren üzüntüler , dalgalarda boğulmamak için verilen mücadele hepsi boşaymış...Şu an daha inliyorum...Kendini suya bırakıp , hayatın akışına göre yaşamakmış nefes almak....

Hayat bizi yeterince acıtmadımı ? yada yeterince üzülmedikmi ? Fazlasına ne gerek var...Hayatın yaptıkları yetmezmiş gibi birde bizim kendimize çektırdıklerimiz yokmu o hepsinden beter...Her defasında artık akıllındım kimse beni üzemez diyip atılan geri vitesler , yeni bir aşk karşımıza çıkana kadar sürer...Yeni bir aşk gelince kapıya tüm acılar unutulur ve teslim oluruz...Taki tekrardan canımız yanana kadar...

İnsanın dünya üzerınde güvenebiliceği bir tek dalının bile olmaması nasıl birşey...Sonun başlangıcı gibi...yada sona davet gibi...İnsan sonsuza kadar yaşamayı arzularken , sonu özlermi ?Özleniyormuş...Dünya'ya insanı bağlıycak birtek duygu kalmayınca sonunu özluyormuş...Ben galiba Son'umu özluyorum....

Geri