Benim Sayfam ~`,

• Kullanıcı DnZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2960 gün önce görüldü
Bazen hissettikerinizi tercüme edemez, sadece susarsınız. Anlatamazsınız yaşadıklarınızı, yüreğinizi sızlatan hep sizinle kalır paylaşamazsınız.İşte tam böyle bir yerde anlatamadıklarımın önünde, yaşayamıyacaklarımın gerisindeyim...

Hiç gereği yokken hayata giren insanlar
Hiç gereği yokken karşına çıkarlar
Hiç gereği yokken gününü, haftanı, ayını, belki de yıllarını alırlar
Hiç gereği yokken gece gündüz aklından geçen her düşünceye bulaşırlar
Hiç gereği yokken seni istemediğin kadar mutlu ederler
Hiç gereği yokken hayatını değiştirirler, belki eski hayatını unutturacak kadar
Sonra hiç gereği yokken hayatından çıkıp giderler..

Bir acının iki ucundan tutup,birbirine tutunabilmk kendinden bir parçayı ona vermek,eksilmeden çoğalabilmek küçücük bir ihtimalde olsa,onun gözlerinde kendini değil,sevdiğini (onu) aramakmiş...
SENİ SEVİYORUM DEMEK...

Dünyanın en güzel ritmi, onun: senin ıçin çarpan kalbidir..

5363_10152696367590221_1142830333_n.jpg

Hayattaki en güzel şey; tüm kusurlarınızı bilmesine rağmen sizin hala muhteşem olduğunuzu düşünen bir annenizin olmasıdır.

SEVMEYİ de beceremiyorum VEDA etmeyi de...
Öğrendim ki SÖZLE olmuyor, AŞKI gözyaşınla bileceksin.
Gülmesini de... Sevmesini de... Gitmesini de...
Şimdi açsam YÜREĞİMİ koysam önüne..
Gözyaşlarımın anlatamadığını anlatır mı sessizce...???
Ya da kaçsam uzaklaşsam çaresizce diner mi...
Öfkem...??? Nefretim...???
BİLMİYORUM.
Anladım ki AŞK uğruna ÖLMEK değil .
Ölebileceğinden vazgeçmekmiş...
"SENİ SEVİYORUM" demek gerçekten "HOŞÇAKAL" demekmiş..

Çorap değiştirir gibi sevgili değiştiren, her yeni ilişkide temiz sayfa açtım diyenlere sesleniyorum: Sizin defter kaç ortalı?

sevmek buymuş demek ki en büyük parçanı vermekmiş...özlemekmiş sevmek gece yastıga başını koydunda,akan iki damla yaşmış...özlemek zormuş ,sanki bedenine binlerce bıçagın saplanmasıymış...bazen iki kelime takılıyor bogazıma, sesiz çıglıklar kopuyor içimde...üşüyorum,sensiz bir ateş var sol yanımda ,birde sana verdim söz var dudaklarmda SENDEN BAŞKASI OLMAYACAK . ASLAA!!!!!!

Bazen dayanmaktır sevmek; hayat nereden vurursa vursun ayakta durabilmek...Bazen yaşamaktır sevmek; soluksuz ciğer gibi sevgisiz kalbin duracağını bilmek... Bazen ağırdır sevmek;
sevdiğine layık olabilmek...Ve bazen hayattır sevmek; birini çok uzaktayken bile, yüreğinde taşıyabilmek...

Geri