Benim olmayan Sevgiliye ...

Konu sahibi son olarak 4822 gün önce görüldü
Her gidişine ayrı anlam yüklüyorum
virgulll.gif
yapma Tanrı aşkına !Ya hep kal benimle söz etme gidişlerden
virgulll.gif
yada silinsin ismin de cismin de... Oynama benimle
virgulll.gif
dengemi bozuyorsun. Aşkı yaşayacak yürek bırakmıyorsun insanda
virgulll.gif
böyle değildin sen... Bittiyse heyecanın bileyim ben de. ''''Seni çok seviyorum diye başlayan ve ''Ama...'' ile devam eden cümleleri duymaktan bıktım. Seviyorsan seviyorsundur
virgulll.gif
aması olmaz bu işin. Üstelik bir cümlede 'Ama'' varsa bir önceki yargının hiç bir hükmü yoktur artık. ''Seni çok seviyorum ama birlikte olmamız imkansız...'' İmkansız diyebiliyorsan eğer sevmiyorsun demektir. Bahanelerin arkasına sığınma.
İnsanların hayatına sorgusuz sualsiz girip
virgulll.gif
darmadağın eden
virgulll.gif
sonra da hiç bir şey söylemeden gitmeye çalışanlardan nefret ediyorum. Böylemisin sen de? Gerçekten gitmek mi istiyorsun? Yürekli ol biraz
virgulll.gif
haydi konuş. Söyle gitmek istediğini. İki çift sözü hak etmedimi bu aşk? Yaşanılan bunca şeye hiç mi saygın yok?
Ah ben
virgulll.gif
niye yanılıyorum hep? Niye tam ''İşte bu'' dediklerim sömürüyor aşkımı? Biraz daha mı katı olmalıyım? Biraz daha mı kapalı tutmalıyım kapılarımı? Bazen bu dünyadan olmadığımı düşünüyorum. Bu devrin adamı değilim. Oyun çeviremiyorum
virgulll.gif
hesap yapamıyorum. Bana ait olmayan kişiliklere bürünüp bir plan dahilinde hareket edemiyorum. İnsanız biliyorum
virgulll.gif
hepimizin zaafları var
virgulll.gif
hepimiz egolarımıza boyun eğebiliyoruz. İyide hep beni mi bulacak bunlar?
Hiç bir kaygıya yer vermeden
virgulll.gif
hiçbir hesabı düşünmeden açsaydın bana yüreğini
virgulll.gif
işte o zaman görürdün bir aşkın nasıl bir efsaneye dönüşebileceğini. Sen gözlerini kapıyorsun
virgulll.gif
bir sen varsın
virgulll.gif
başka hiç kimseye bakmıyorsun. Her şey senin çevrende şekillenmeli
virgulll.gif
her şey sana göre düzenlenmeli. Beceremiyorum böyle davranmayı kusura bakma.
Aşk
virgulll.gif
tam teslimiyet ister. Kendini aşkın kollarına ya bırakırsın ya da bırakmazsın. ''Bir yanım dışarıda kalsın'' dediğin noktada aşkı boğarsın. Yok edersin o güzelim duyguyu. Bu yüzden hep cesurların işidir aşk. Kaçışları
virgulll.gif
yalanları
virgulll.gif
aptalca oyunları kabul etmez. Aşk
virgulll.gif
saf
virgulll.gif
duru insanları sever. Kafasında binbir tilki dönenler aşkı yaşayamaz. Arınmalısın. En saf
virgulll.gif
en duru haline dönmelisin ki
virgulll.gif
yaşayabilesin aşkı. Kısacası sevgilim
virgulll.gif
sana göre değil bu iş. Senin yolun açık olsun
virgulll.gif
bırak aşk bana kalsın..

Geri