Benim Dünyam

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Her sabah yürüyüş yaptığım için arada çektiğim fotoları burada yayınlayacağım :)
LR2CM6X7lNEViyz8Nh4E-ggo7gZW8E0IyivWPS59T__YjnXiWnLgH_5Cj6W3_furATKwGmUZdwxWdQNswaiPiw==

0i6bUXRqUFq23u7RPVDHwfoMf5tmkgDJP2a6wHl5hkZewtM5RwVAeWsV92FaVX26pZcFLRd2ydgFRIixRMAevA==

Oywm9tfSOgUD7QUB-jamAMcjyhtAuLyOrRTNFRlGVNzbtic_fr3ao1E3OA4PqerVAkB1qMsmnXb-RETEB_3VKQ==

VEeQdBlumx4G8-YroafQbkTRRNSBN8f_fyOYydbt8uQw-PhqjGvPTHzhfAM-QV5Anx1ZZSyYFXa3bQFB_Vx-nw==

ormanlik alan vardi piknik filan yapiliyor o taraflari biliyorum manzarasi cok guzeldi oranin

ılk resımdekı parkta bıraksalar butun gun vakıt gecırırm ben :şirine:

Ne kadar doğasal görünüşleri var. Şanslısın Sky.

Abi nasıl yeşillik güzelmiş doğası hangi şehir ??

erbaa hakkinda hic iyi seyler duymamistim, butun dusuncelerim degisti su an galiba. cok guzel kareler.

Mathilda Neden öyle dedin ki haberim olmadan bir şeyler mi yapmış bizimkiler :D

Eskişehir'deki porsuk çayı sandım bi an [emoji15] Guzel yerde yaşıyormuşsun. Fotolar da güzel. Devamını gormek dilegiyle ;)

bilemiycim:D bi arkadasimin kardesi orda okuyo da hep sikayet eder durur, onun icun dedim.

Eğer büyük yerden geldiyse sıkılır :D yoksa buralar sakin yerler olaylar falan olmaz. Kafa dinlemek için güzel yerdir. Dediğim gibi büyük şehirden geldiyse sıkılır buralar çok büyük yerler değil. Bende büyük şehirlere gidince sıkılıyorum genelde :D

Eğer büyük yerden geldiyse sıkılır :D yoksa buralar sakin yerler olaylar falan olmaz. Kafa dinlemek için güzel yerdir. Dediğim gibi büyük şehirden geldiyse sıkılır buralar çok büyük yerler değil. Bende büyük şehirlere gidince sıkılıyorum genelde :D

evet kucuk yer olusundan yakinir genelde:D

Geri