Benim Derdim var Tamam mı :/

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Ben Artık Bugün ne pişirsem diye çok fazla Sıkıldım :/// Annemda karışmıyor bu işlere :s Her akşam ne yemeği yapsam diye düşünmekten 10 çeşit yemek yaparım o düşünme sürecinde geçirdiğim zamanda.
Anlatabiliyorum dimi şuan ne yemeği yapacağımı bulamadığım için sinirliyim de :D

Bana Her akşam Menünüzde ne olduğunu buradan yazarmısınız Aralarından bakınıp bende yapacağım. yeterki ben düşünmiyim ne yemeği yapacağımı :((

HAyatım aynı durumdayız:)
Hatta bazı arkadaşlarıma soruyorum.işin gücün yemek diyorlar..
Ama napıyım.

mesela ben bugün karnıyarık yapıcam.cacık vede pilav..

HAyatım aynı durumdayız:)
Hatta bazı arkadaşlarıma soruyorum.işin gücün yemek diyorlar..
Ama napıyım.

mesela ben bugün karnıyarık yapıcam.cacık vede pilav..

Ya varya Ne pişirecem diye düşünmekten Keyfim bile kaçıyor :S Annem dese ki kzıım şunu şunu yap yo kanacım demiyor oda benimle aynı durumda. En son dakkalara geliyoruz çabuk çabuk bişiler yapıyoruz kararsızlıktan.

Hatta bazen soğanı doğruyorum ocağa koyup yağla kavrulurken o o rda kavruluyor ama aklımda hiç bişey yok :D Sonra bişiler daha ekliyorum oyle oyle :D bu derece kötü bir haldeyim :'( :D

program yapmak lazim Bugun ne giysem yerine Bugun ne pisirsem falan xD

Dalga geçme be hazırcı :D

ben kahvaltı yaparken düşünmeye başlıyorum:))) akşama ne yicez??:D
babamda derkidu bakalım akşama çok var.vardaaa fikir veren yok:)

sırf bu yüzden evlilikten soğudum yahu:)

ben kahvaltı yaparken düşünmeye başlıyorum:))) akşama ne yicez??:D
babamda derkidu bakalım akşama çok var.vardaaa fikir veren yok:)

sırf bu yüzden evlilikten soğudum yahu:)

Benim gibi psikoloji bozukluğu yaşayan çok hanım kızımız var demek ki :D

İftar sofrasında orucumuzu açıyoruz o dakika anneme sormaya başlıyorum Yarın ne pişireceğiz diye. Annem git başımdan diyor :D

Günün menüsünü veriyorum :p

Çorba,çorbasız sofra olmaz.( ezogelin yada tarhana[ki tarhanayı çok severim o_O] )
Sulu köfteli patates yemeği olabilir
Pilav iyi gider
bunların yanına cacık olabilir
yada herhangi bir meyvanın kompostosu :D
Tatlı olarak Kemal Paşa tatlısı!

Aslında canım çekti hepsini şimdi anneme doğru yol alayım ben en iyisi :D

Çorba ( yemem ama siz yersiniz dilediğin bir çorba yap , mercimek gibisi yoktur tabide )
Taze Fasulye
Pilav ya da spagetti
Salata .
Bidee Künefe oldu mu tamamdır . :o

Yarın içinde ;

Bugünde mantar çorbası olsun bari:o
Kızartma ( Patlıcan, kabak, patates, biber )
Karışık pilav ( tel şehriyeli olsun busefer :o )
Sarımsaklı yoğurt ve domates sosu kızartma için .
Kola .

Pazar günü ;

Yoğurt çorbası
İzmir köfte
Bulgur Pilavı
Cacık

Pazartesi günü ;

Tavuk suyu çorbası .
Patates yemeği ( Patetesleri yuvarlak yuvarlak kesip yapıyorz, içindede kanat ve küçük butlar olcak do you understand me ? ) + olarak üstüne domatesleri halka halka doğrayacaksın, birde biber koyacaksın, bir kaç dişte sarımsak tercihiniz olabilir.
Pilavsız yemek olmaz hacı :aga:
Kola

Salı günü ;

Şehriye çorbası
Patetes püresi ( yanına etli bir yemek tercihiniz olsun mümkünse IZGARA OLABİLİR )
Rus salatası
Közlenmiş biberi sarımsaklı yoğurtla karıştırıp ortaya sununuz :aga:
Ben pilavsız doymam, siz bilirsiniz yinede :aga:

Dün ki menümüz Tel şehriyeli çorba, islim kebabı, pilav ve tavuk sote.
Bugün ki menümüz Et haşlama, haşhaşlı börek birde salata.
Sana ramazan başından beri yaptığımız yemeklerin listesini çıkarırım hepsini hatırlıyorum çünkü. :p Ne becerikli ve ne hafızası güçlü bir hatunum be ben. :D

Bugünün menüsünde Kıymalı Tavuklu Börek - Şehriye Çorbası - Makarna - Zeytin Yağlı Biber Dolması - Patates Köfte - Meksika Salatası =))

kaz etiyle bulgur pilavı var bizde şekerim, muhtemelen cacık da olacak ama kaz varken suratına bakılmaz :)

Çorba ( yemem ama siz yersiniz dilediğin bir çorba yap , mercimek gibisi yoktur tabide )
Taze Fasulye
Pilav ya da spagetti
Salata .
Bidee Künefe oldu mu tamamdır . :o

Sağolasın Emir can İlgin için :))

Yarın içinde ;

Bugünde mantar çorbası olsun bari:o
Kızartma ( Patlıcan, kabak, patates, biber )
Karışık pilav ( tel şehriyeli olsun busefer :o )
Sarımsaklı yoğurt ve domates sosu kızartma için .
Kola .

Oyy yarınıda öbür günüde düşünmüş :)

Dün ki menümüz Tel şehriyeli çorba, islim kebabı, pilav ve tavuk sote.
Bugün ki menümüz Et haşlama, haşhaşlı börek birde salata.
Sana ramazan başından beri yaptığımız yemeklerin listesini çıkarırım hepsini hatırlıyorum çünkü. :p Ne becerikli ve ne hafızası güçlü bir hatunum be ben. :D

Teşekkür ederim şekerim Çok işime yarayacak bunlar :)

Bugünün menüsünde Kıymalı Tavuklu Börek - Şehriye Çorbası - Makarna - Zeytin Yağlı Biber Dolması - Patates Köfte - Meksika Salatası =))

Ne zengin menüymüş o öyle :) Ramazan ayında iki şehit şey yeterli değil mi :) Sağolasın seçmece yapacağım :)

kaz etiyle bulgur pilavı var bizde şekerim, muhtemelen cacık da olacak ama kaz varken suratına bakılmaz :)

Hepsini okudum okudum da Seninkini okuduktan Sonra bildiğin kahkaha attım :DDDDDDD Allan napmasın seni :D

Sağolasın Emir can İlgin için :))

Oyy yarınıda öbür günüde düşünmüş :)

Teşekkür ederim şekerim Çok işime yarayacak bunlar :)

Ne zengin menüymüş o öyle :) Ramazan ayında iki şehit şey yeterli değil mi :) Sağolasın seçmece yapacağım :)

Hepsini okudum okudum da Seninkini okuduktan Sonra bildiğin kahkaha attım :DDDDDDD Allan napmasın seni :D

Ev kalabalık olunca mecburen çok çeşitli yapılıyor yoksa kimseye yetmiyor aşhane tenceresiyle yapacak halleri yok :D

Geri