benim de kürt arkadaşlarım var

Konu sahibi son olarak 2946 gün önce görüldü
genellikle temeli çürük düşünceleri kolayca meşrulaştırmak adına sığınılan bahane.

(yalnız benim hakikaten kürt arkadaşlarım var)

Genellikle sabah akşam Kürtlere küfür eden ve nefret edenlerin kullandığı bir söz

Benim en samimi olduğum iki dostum safi kürttürler ama onlara kürt diyemiyorum zira dediğim de kürtlere küfrediyorlar .. Öyle illallah etmişler onlardan nedense ..

E ne yapayım varsa. Al turşusunu kur derim ben.

En Cok uyuz oldugum sey sen türksün.,sen kürtsün vs ayrimi
Ne mutlu ..olmayanimiz yoktur bence..
.. benim de alman arkadaslarim var ne olmus yani ? :p diyesim geldi.p

Ben kürt değilim lakin.kürtleri kendinden aşağı gören, üstten bakmacı türk merkezli anlayışın vazgeçilmezlerindendir.. bunu diyen kişi artık tartışmanın zemini kişiselliğe kaydırmış, argümantatif bir düzeyden oldukça uzaklaşmıştır..bu kişi ile böyle ateşli ve önemli bir mesele hakkında konuşuyorsanız muhtemelen adam yerine koyduğunuz ve "de sktr git" kalıbını kolayca çekemeyeceğiniz biri olduğundan tartışmanın ilerleyen dakikalarında kavga etmek işten bile değildir..çünkü malum şahıs artık meseleye kendini eklemiş, kürtlere bahşettiği arkadaşlığın ve varlığının kürt milletine armağan olduğunu düşünerek konuşmuştur..bu noktadan sonra söylediklerine gelen muhalefet tezleri ve çürütmeleri bizzat kendi şahsını oniki den incitmeye başlayacaktır, sakınılmalıdır..

"Bir arkadaşım" ekolundendirler. Misal "bir arkadasimin erken boşalma sorunu var"

Benimde kimi nişanlı, kimi evli, kimi bekar arkadaşlarım var

:D benim de 0 beden arkadaşlarım var, 0 diye beden mi olur, 0 dediğin etkisiz elemandır. Ama toplama işleminde. Çarpma işleminde meseka etkisiz eleman 1'dir fakat konumuz bu değil. 0 faktoriyel eşittir 1'dir. Kadının olması gereken beden 38dir. 34 beden ne, 0 beden ne, günaydın, tşk.

Bknz. Küfür gibi hissettiren cümleler
Benim de kürt, eşcinsel vs vs arkadaşım var demek aslında iyi bir şey söylemeye çalışırken karşındaki kişiye kötü hissettiriyormuş.

Yorumlar enfes.
Benim akademik arkadaşlarim var.Onlar yetiyor.
Nisanlim proleterya ama.Dengeliyorum kendimi.

Bu arada bir gelinimiz has yezidi kürt.

ya bazen kafamız pırıl pırıl :sırıt:
"kendiniz hakkında bir gerçek yazın" temalı çok saçma bir söylem olduğu için insan saçmalamadan duramıyor ve şunu belirtmem gerekir ki benim de maalesef hala ugg bot giyen arkadaşlarım var.

Geri