Benim çocuğum yapmaz

Konu sahibi son olarak 3065 gün önce görüldü
Benim çocuğum yapmaz

* bu nasıl bir özgüvendir arakdaşım dediğim durum

* benim çocuğum yapmaz diyenlerin çocukları daha çok yapar bknz : tecrübe ile sabit

Bir çok ailenin sırf böyle düşünüp çocuklarının yanlışlarını görmezden gelmesi sonucu çocukların yanlış eğitildiği doğrudur.

17 yaşındaydım. Kavga sonucu kavga ettiğim komaya girdi. Aileler devreye girdi, kan parası v.s. olaylar karmakarışık. Çocuğu tek başıma dövmüştüm. Ama hem karşı taraf daha fazla suçlu aramak için arkadaşlarımı suçladı hem de ailem hayır bizim çocuk yapmaz, bunlar dövmüşler bizimkisine suç atıyorlar, bizim çocuk melektir v.s. Oysa ben yaptım. Suçumu da itiraf ettim...

Yanlış yetiştirdiklerini yada çoçuğununda yanlış yapabileceğini kabul etmeyen ailelerin sıklıkla kullandığı sözdür.

Bakiniz: Yapti..
eyv guveneceksin ama cocuktur herseyden once beser sasar 40 yasindaki adamin bile hatasi olurken ebeveynlerin boyle savunma yapmasini hic dogru bulmuyorum.

Çocuğuna toz kondurmayan ailelerin ve genellikle de annelerin yaptığı klasik savunmadır

-fatma abla senin oğlanı sigara içerken görmüşler
+saçmalama benim oğlum yapmaz öyle şey
gibi...

Kesin yapıyordur. Evlendiğim zaman ve anne olduğum zaman söylemeyeceğim sözlerden biri.

En kralını yapıyodurda garibim bilmiyordur :/

Canım anacığım bu lafı hiç bir zaman söyleyemedi.. :D

Geri