Benim Adım Gültepe Dizisi Suna Kimdir? Evrim Alasya Biyografisi

Konu sahibi son olarak 578 gün önce görüldü
benim-ad%C4%B1m-g%C3%BCltepe-suna.jpg

Kanal D ekranlarında Eylül 2014 ayından itibaren yayınlanmaya başlayacak olan Benim Adım Gültepe dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Evrim Alasya'nın da Benim Adım Gültepe dizisinde oynayacağı kesinleşti. Yani kıscası Benim Adım Gültepe dizisinde oynayan ve Suna karakterini canlandıran genç oyuncunun adı Evrim Alasya'dır diyebiliriz.

"Evrim Alasya'yı nereden tanıyoruz?" diye soracak olursanız sizler için hemen kısa bir açıklama yapmaktan mutluluk duyarız. Evrim Alasya, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni Sultan Süleyman'ın annesi karakterini canlandıran oyuncu yani Nebahat Çehre'nin gençliğini canlandırmıştır.​

Evrim Alasya, 1979 yılında İstanbul’da doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Mezun olduktan sonra Pınar çocuk tiyatrosu ve Sahne oyuncularına katıldı. Bu tiyatrolarda; Lokomopüf, Androcles ve Aslan, Mutluluk dağıtan eskici, Mavi pullu balık, Yel değirmeni, Fırtına, Ben bir kurbağayım, Küçük kız ve yıldız, Ayrılık, Deli dumrul adlı oyunlarda oynadı. Dizi oyunculuğuna ise; Ihlamurlar Altında ve Gece Sesleri adlı dizilerde rol alarak başladı. Dizi oyunculuğunun yanı sıra sinema filminde de rol alan Evrim Alasya, 2008 yılında çekilen Muro: Lanet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine adlı filmde rol almıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Valide Sultanın gençliğini de canlandırmıştı.

Evrim Alasya, şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Benim Adım Gültepe adlı dizide Suna karakterini canlandırmaktadır.

Geri