Beni Yönetimde Görmek İster Misiniz ?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

Beni Yönetimde Görmek İster Misiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Şu anki yöneticiden ne eksiği var? Alın gitsin. Üstüne konu falan açıyor. Seni yönetime almayan @Swat utansın… gjjjjf

Swatın almıcanı düşünerek bende hayır diyorum
Her konu açan forumamı alınırmış Yönetim gayet yeterli (:

Tamam burası senin forumun bu forumda büyüdün onca emeğin var .Bunu kendini bilen insan asla insan inkar etmez. Bununla beraber seni uzun yıllardır tanırım Çocukluğunu biliyorum desem yanılmam .
Ancak bu kadar kendini küçük düşürme kimse senden üstün değil 3 kuruşluk adamların ağzına malzeme verme. İlerde başka bir olayda senin yüzüne vurur daha düne kadar Anket açarak forumda yönetici olmak istediğini yetki almak için dilendiğini hep başına kalkarlar. Gel gir eğlen çık dalgana bak neşeni yaşa huzurlu olursun. Kimsenin ağzına bakarak iş yapmamış olursun.
Sevgi saygı her daim var olsun aramızda bu konuda senden yana şüphem yok. Ama yönetici olmana HAYIR oyu kullandım .

@Lawyer @HosgeldinHarunAbi @scope beni aranıza almaya son 2 gün arkadaşlar sonuçlar onu gösteriyor :d
Fark edersen ikimizde oy kullanmadık ve evet ile hayır arasındaki fark 2 kullanırsak beraber olacak alınmayacaksın. Diyelim ki 18-17 kazandın yine kötü bir haberim var. Benzetme yapmam gerekirse; Başkanlık sistemi ile yönetiliyoruz. Bakanları(yöneticileri) cumhurbaşkanı(@Swat) atıyor. Yani seçilenler değiliz atananlarız. Eee kendisi yok derse yine olamayacaksın :D

Fark edersen ikimizde oy kullanmadık ve evet ile hayır arasındaki fark 2 kullanırsak beraber olacak alınmayacaksın. Diyelim ki 18-17 kazandın yine kötü bir haberim var. Benzetme yapmam gerekirse; Başkanlık sistemi ile yönetiliyoruz. Bakanları(yöneticileri) cumhurbaşkanı(@Swat) atıyor. Yani seçilenler değiliz atananlarız. Eee yok derse yine olamayacaksın :D
Beni gerçeklerle yüzleştirdiğin için teşekkür ederiiiim..

Rapçi rankı almalı bence :emoji_woman:

Özür dilerim kardeşim, seni yönetici yapamayan yönetime ne demeli.. tek aday girdiğin seçimi kazanmışsın, hak ettin.
Tebrikler.
Ben seni düzeltecektim o mesajında ama adam konuya etiket yapmış....
Helal olsun onurcan resmen cumhuriyet ile kazandı....

Yani kimler/kimlerin yönetici olduğunu hayrete düşerek izlediğimiz şu forumda, Onurcan’ın hala yönetici olamıyor oluşu bence tam bir skandal : ddd

Tek adamlı sistemde değil miyiz admin ne derse odur nokta ^89

Geri