Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fark edersen ikimizde oy kullanmadık ve evet ile hayır arasındaki fark 2 kullanırsak beraber olacak alınmayacaksın. Diyelim ki 18-17 kazandın yine kötü bir haberim var. Benzetme yapmam gerekirse; Başkanlık sistemi ile yönetiliyoruz. Bakanları(yöneticileri) cumhurbaşkanı(@Swat) atıyor. Yani seçilenler değiliz atananlarız. Eee kendisi yok derse yine olamayacaksın@Lawyer @HosgeldinHarunAbi @scope beni aranıza almaya son 2 gün arkadaşlar sonuçlar onu gösteriyor :d
Beni gerçeklerle yüzleştirdiğin için teşekkür ederiiiim..Fark edersen ikimizde oy kullanmadık ve evet ile hayır arasındaki fark 2 kullanırsak beraber olacak alınmayacaksın. Diyelim ki 18-17 kazandın yine kötü bir haberim var. Benzetme yapmam gerekirse; Başkanlık sistemi ile yönetiliyoruz. Bakanları(yöneticileri) cumhurbaşkanı(@Swat) atıyor. Yani seçilenler değiliz atananlarız. Eee yok derse yine olamayacaksın![]()
Ne kadar yenilikçi bir hatun hastasıyız böyle insanların <3Rapçi rankı almalı bence![]()
Özür dilerim kardeşim, seni yönetici yapamayan yönetime ne demeli.. tek aday girdiğin seçimi kazanmışsın, hak ettin.@Run Çoğunluk hayir demedi yanlışın var.
Ben seni düzeltecektim o mesajında ama adam konuya etiket yapmış....Özür dilerim kardeşim, seni yönetici yapamayan yönetime ne demeli.. tek aday girdiğin seçimi kazanmışsın, hak ettin.
Tebrikler.
Hakkımı sonuna kadar her konuda savunurum ama malesef adalet yok..Ben seni düzeltecektim o mesajında ama adam konuya etiket yapmış....
Helal olsun onurcan resmen cumhuriyet ile kazandı....
Abi seviyorum seni eksik olma :dYani kimler/kimlerin yönetici olduğunu hayrete düşerek izlediğimiz şu forumda, Onurcan’ın hala yönetici olamıyor oluşu bence tam bir skandal : ddd