Beni Yönetimde Görmek İster Misiniz ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Beni Yönetimde Görmek İster Misiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Hayır diyen arkadaşların hepsinin düşüncelerine saygı duyuyorum

@Jose Chilavert kahvemi ne zaman ısmarlıyorsun iddia kazandım gibi birşey. : )​

Şu an ben kendimi sorsam bana da olma derler. :D

Mesela admin olmak icin hangi vasiflara sahip oldugundan bahset. :)

Once kendini ikna et, sonra herkes ikna olur.

Yönetime gelisen danışmanın olurum?? Her role uyum sağlarım , uzaktan yönetirim....

Uygunsa ben oyumu vermeye hazırım.

Aslinda bana göre yöneticilik icin cok guzel iki meziyetin var: Nötr olmak (bir gruba dahil olmamak) ve faydalı konu açabilme. Gülse her ne kadar onu kizdirsan da sana bu açıdan çok şans vermişti hatirlarsan.
Hayir diyenlerin hayir demesinin temel sebebi, bence istikrar yurutemeyen gelgitli hallerin. Mesela en eski forumsalcilardansin fakat rank acisindan max. moderator oldun bi 5-6 kere de girip ciktin.Eger karar verici bi ranktan değil de bi admin takibinde, moderatör tarzi bi ranktan baslatilacaksa ben olumlu bakiyorum.Konu desteği iyidir Onurcan'ın verilen her görevi de yapar.Gülse takip edip görev veriyordu eski zamanlarda. Bu sekilde bi sans verebilirsiniz bence. Mesai gerektiren yönetimsel yükünüz de hafifler; sever öyle seylerle ilgilenmeyi.

Evet.

Son düzenleme:
Annene sordunmu, razımı yöneticiliğine?
Forum için, bizler için mevcut yöneticilerden ne farklı şeyler yapmak istiyorsun önce şu projeni bize anlat.

Evet oyu kullandım fakat; yorumları okuyunca Kemal Kılıçdaroğlu nun bile yeniden siyasete katılıp iktidar olmasından daha zayıf bi ihtimal senin iş.

Geri