Beni Unutma

Konu sahibi son olarak 230 gün önce görüldü
Sen de hatırla
İçin yana yana.......

*En derinden gelen temenni.
Anlamsal,zihinsel, tinsel organizmanın en derininde olan, en karanlık kalan kısmı bilinçdışıdır.
Hakikat; ağır gelen, kalbi kavuran, ne varsa zamana değil de bilinçdışına yollamak istiyoruz.

Bilinç beni içine çekiyor.....
Mantık bloke

Unutulmayacak kadar güzel hatıralar ile anmak isterim insanları ancak kötü anılara ve kırgınlıklara zihnimde yer ayırmamaya çalışıyorum.
Kimseden beni unutmamasını da beklemem çünkü beklentilerden hoşlanmıyor ve içten geleni tercih ediyorum.

daha dun cok eski bir tanidik, yani beni en son 12 yaslarimda falan gormustur, beni arkadan gorunce ''aha bu thalassa'' demis ve cagirmisti beni uzaktan. hayret ettim beni nasil taniyabildi diye. ben bile kendisini gorunce bir kac saniyeligine dusundum durdum ''acep bu kimdi'' diye. veya tesadufen tanistigim birisi vardi bir kac yil once. ara ara aklima gelirdi. bir arayayim dedim ve arayinca ''daha bu sabah ve onceki gunler aklima gelip duruyordun.'' demisti.

veee baska baska unutamamalar, unutmamalar da var tabi. herkes birileri tarafindan hatirlanmak ister. herkes birileri tarafindan da hatirlanir, unutulmaz asla zaten.

Geri