Beni unutma ..

Konu sahibi son olarak 3536 gün önce görüldü
Unutuldum. Unutulmak kadar koyanı var mı insana? Koymak.. Ne acı bir kelime, ne kadar ağır.. Ağırlığında eziliyorum..

Unuturken düşünür mü insan? Neden unutursun ki beni? Halbuki her gittiğim yerde bir iz bırakmasını bilmişimdir. Sen de izim vardır mutlaka değil mi? Olmasaydı keşke..

Unutmasaydın beni. Sorsaydın.. N’aptığımı merak etseydin mesela. Şimdi nerdeydim, nasıldım? Sensiz nefes alabiliyor muydum? Hiç mi merak etmedin ki?

Sen beni unuttun, ben yalnız kaldım. Aslında yalnızlığın içindeki çırpınışımın farkına vardım. Farkettim. Beni bırakma dedin, ben bıraktım.. Sonra sen unuttun.

Unutmak kolay değildi halbuki. Unutulanlar yaşamazdı, unutanlar kanardı. Kanadın mı hiç? Beni unuturken kanadı mı yüreğin, aktı mı avuçlarına? O avucunu her uzattığında bir yana, çarptı mi birinin omzuna, eline, tenine?

Unuturken acı çektin mi peki? Anladın mı unuttuğunu ki acı çekesin? Anlamadan unutmak.. Unut gitsin!

Aslında bendim unutkan. Aslında bendin savurgan ve aslında bendim duygusuz. Aslında unutmadım hiçbir şeyi. Aslında unutmamalıydın hiç birşeyi. Aslında aslında olmayan birçok şeyin varlığında kaybolmamalıydın belki de.

Unutsam.. Azcık unutsam..

Beni unutma! Unutmak, unutulmaktan daha kolay. Unutma beni! Umursa. Duyumsa.. Dokun ve sonra hisset.

Geri