Beni sana yanlış anlatmışlar diye banlamış olabilirsin

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bi' yakarış.

1 keresinde böyle 1 şey yaşamıştım, 1ileri benim için şöyle böyle demiş, admin de gel sen beni banla...​

Seni hep yanlış banlamışlar diye banlanmayı anlamamış olabilirsin.

images

Ben dünyanın en büyük aşığı olabiliriiiimmm

Bence bende böyle banlanmıştım. Başka izahı olamaz.

• Beğen
Tepkiler: X
Bir kere bile banlanmadım,nasıl bir duygu? :p

Şu an banlamak istediklerim var benim onu napıcaz

Valla ben çıkan her kaosta dahil olmasamda banlaniyorum, adamların eli direk benim nicke gidiyor... Yeminle forum her yavaşladığında acaba ban mı? yedim diye düşünüyorum...

Bi insan neden banlanir ya. Bu ortaçağ uygulamasından kurtulmamız lazım.

Hiç banlanmamiş insanın hep sözleri yarım kalmış demektir ağa, içinden gelen herşeyi söyleyememistir, arada salacaksın tutmayacaksın... Hasta olursunuz bu kadar içinize atmayın.

Eskiden cok fevriydik hızlıydık... ortalığı bi karistirmistim her şeye herkese satasmistim ve süresiz ban yemiştim...forumun adını da hatırlamıyorum ki girip bakayım inş çökmüştür forum... ilk ve son banimdi... nereden nereye lol...
Konuya gelirsek ise,bazen çok sıkıntılı gibi duran kişiler olabiliyor her forumda ama biraz tanıyinca aslında banlanmaya meraklı biri olmadığını ve zamanla uysallastigini anlayıp görüyorsun. Herkes en az bir kere hayatında ban yemeli...

An İtibari Bir Forumdan Banlıyım. Yine Olsa Yine Yaparim Diyeceğim Ama

ALLAH Kuran Hakkı Ne Yaptiğimi Bilmiyorum. Gerci Onlarda Bilmıyor..

Bununla Beraber Ban Atarsam Asla Şahsi Sebebden Atmam . Reklam - Forum Huzurunu Bozmadiği Sürece Bana Ne Dediğinin Pek önemi Yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eskiden cok fevriydik hızlıydık... ortalığı bi karistirmistim her şeye herkese satasmistim ve süresiz ban yemiştim...forumun adını da hatırlamıyorum ki girip bakayım inş çökmüştür forum... ilk ve son banimdi... nereden nereye lol...
Konuya gelirsek ise,bazen çok sıkıntılı gibi duran kişiler olabiliyor her forumda ama biraz tanıyinca aslında banlanmaya meraklı biri olmadığını ve zamanla uysallastigini anlayıp görüyorsun. Herkes en az bir kere hayatında ban yemeli...

Bazı üyeler evcilleştirilebiliyor diyorsun yani? .pp

Geri